Auto-inspirerade möbler för bilälskare

Auto-inspirerade möbler för bilälskare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du har en passion och du verkligen gillar ett ämne så kommer du sannolikt att påverkas av det när du gör alla möjliga beslut. Låt oss ta dig som bilar och allt relaterat till dem. Det skulle vara väldigt svårt att inte ha några av dessa möbler att vara en del av ditt heminredning. De är inte bara intressanta men de är också enstaka bitar.

Säng gjord av en gammal Mercedes.

Du känner de bilbäddarna för barn som verkar så coola men att du inte kan ha själv? Tja, det här är en vuxen version av dessa stycken. Det är en säng gjord av en gammal Mercedes 8 Coupe. Den har underbelysning, strålkastare och svängsignaler, torkare / tvättsystem (utan funktion), läslampor, stoppad huvudgavel och många bra detaljer.

Bilbar.

Det här är en bilbarna. Det är en del som skapades av CraftLine GmbH och det erbjuder dig en bra lösning som gör att du kan återvinna och återanvända dina egna bilar istället för att sälja dem till skrotbitar. Car Bar är en bar tillverkad av en verklig bil. Det kan skapas enligt kundens önskemål och det är resultatet av omvandlingen av din gamla bil till en helt annan bit. Den här är till exempel tillverkad av en Mazda RX-8.

V8 soffbord.

Det är inte bara utsidan av en bil som kan imponera. Vissa designers valde att använda motorerna eller några andra delar för att skapa unika och spännande möbler. Det här är V8 soffbord. Den har en genomskinlig glasskiva som är utformad för att låta dig se igenom och beundra bordets botten från alla håll. Det är definitivt något som en bilälskare skulle vilja ha i vardagsrummet.

M6 skrivbord.

Vill du lägga till lite dynamik till ditt hemkontor? Vad sägs om ett skrivbord från en bil? Det här är M6-skrivbordet som replikerar bilens exakta design. Den är tillverkad av högkvalitativa material och kan anpassas med kundens val av färg. Vem skulle inte vilja arbeta på ett sådant kontor?

Bildelar.

MoreINSPIRATION
  • 1965 Red Ford Mustang biljardbord
  • Enkelt omformning av bord, skrivbord, stol och podium
  • Den klassificerade Moto Möbler Collection för motorcykelälskare

Här är ett annat bra exempel på hur bildelar kan återanvändas och återställas för att skapa unika möbler för huset. Det är ett bra sätt att använda de bitar som ligger nära ditt hjärta som bilentusiast och att ge dem en andra chans att vara användbar. Du kan göra en soffa, ett sidobord, soffbord och alla sorters saker med hjälp av bildelar.

BMW skrivbord.

Här är ett annat exempel på ett enstaka skrivbord. Den här har modellerats för att se ut som den främre delen av en BMW. Överdelen har modifierats för att fungera som en plan yta för skrivbordet och två stålrör sätts till framsidan för stabilitet. Hjulen stödjer skrivbordet. Det hade varit trevligt att också ha en bilstol i stället för en stol.

Fiat soffa.

Den här fina soffan är tillverkad av en Fiat 500. Bilens konstruktion medförde att designern på den här delen enkelt omvandlar den. De modifieringar som gjorts är avsedda att göra soffan bekväm och funktionell samtidigt som autenticiteten och karaktären hos den aktuella bilen hålls. {Found on site}.

1965 Ford Mustang Pool.

När du har en Ford Mustang, vill du inte ta det ifrån varandra och använda bara den främre delen för att göra en möbel. Du vill hålla hela saken intakt. Det är därför det skulle vara en bra idé att ändra det för att bli ett biljardbord. Detta är 1965 Ford Mustang Collector's Edition Pool Table och det har officiellt licensierats från Ford Motor Company. Alla delar som stämdes för att göra bordet kom från en verklig Ford Mustang. {Funnet på hiconsumption}.

Harley Davidson stol.

Detta är en anpassad stol skapad av First Impressions och den är gjord av en Harley Davidson. Det är en del som var avsedd att användas i kaféer av kändisar och den har strålkastare, baklyktor, sidoview speglar och flammor. Det bästa är att när du sparkar ut fotstödet kommer högtalarna i stolen att få dig att känna att du faktiskt kör den riktiga grejen. {Found on gizmodo}.

Samling Inspirerad av Fiat 500.

Fiat 500 är en väldigt söt bil och det är därför det valdes av designers för olika transformationsprojekt. Förutom soffan har vi redan presenterat dig, det finns också ett bord och en konsol som också ingår i Fiat 500 Design Collection. Bordet har en genomskinlig glastopp och sidovägena är gjorda av flexibel polyuretanelastomerfärg i matt svart. Konsolen har en design som reproducerar framsidan av en Fiat 500 och den är tillgänglig i 3 höjder.