En resenärs hem infunderad med grönska och naturlig skönhet

En resenärs hem infunderad med grönska och naturlig skönhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje hem borde återspegla karaktären och stilen hos dess ägare. Vissa är bättre på detta än andra. Inredningsarkitekter använder alla tillgängliga medel till deras förfogande för att säkerställa att varje kund får det hem de vill och förtjänar. När man skapade DC Residency fick laget från Nu Infinity att återspegla ägarens kärlek för resor och fotografering.

Designerna utnyttjade deras avantgarde-tillvägagångssätt och kom med några riktigt bra idéer för bostaden. Alltid drivs av den ständiga strävan att engagera sig i utmaningar och driva samhällets komfortzoner, söker de nya sätt att förändra designindustrins ego och göra hela processen rolig.

DC Residency ligger i Kuala Lampur, Malaysia och är hemma för en passionerad resenär som fotograferar världen. Konstruktörerna utnyttjade naturligt material för att skapa en organisk och frisk atmosfär i hela huset. En av de mest anmärkningsvärda funktionerna är den gröna väggen i matsalen.

Ange bostaden för att nå en välkomnande foajé. Här möts alla till inredningen och atmosfären, som välkomnas av grönska och jordiska färger. Därifrån kan vardagsrummen nås. Till skillnad från de flesta moderna bostäder idag delar funktionerna inte samma planlösning.

Loungen kan lätt betraktas som ett separat rum trots att det inte finns några fasta väggar mellan den och köket och matsalarna. En böjd soffa följer väggens kontur och ramar panoramautsikt över omgivningen.

Ett annat intressant designelement i detta utrymme är marmor accentväggen som TV: n är monterad på. Det fungerar som en delare mellan utrymmen och det lägger till en sofistikerad touch på inredningen. Blå valdes som accentfärg, vilket ger rummet ett lugnt och väldigt trevligt utseende.

MoreINSPIRATION
  • Snygga matsalar infunderade med japansk karaktär
  • Lyxigt hem omgivet av naturlig skönhet i Indien
  • Skulpturala familjehem vid foten av en naturreservat

Detta vardagliga loungeutrymme är anslutet till ett modernt kök och matsal. De delar samma öppna planlösning. Även om rummet inte är särskilt stort, känns det rymligt och öppet tack vare några snygga designval som speglarna på taket och den gröna väggen.

Köksön är vad som visuellt skiljer matförberedningsområdet från matsalen. Köket är dekorerat med nyanser av grått och vitt för ett neutralt och minimalistiskt utseende. Matsonen har grå stolar och ett enkelt massivt träbord centrerat på en brun texturerad matta.

Även om det inte finns någon direkt koppling till utomhus ser matsalytan ut och känns som en semi-uteplats, full av friskhet och organisk charm.

Det finns också ett familjerum där designarna valde att visa ägarens samling bilder från sina resor runt om i världen. Det är som ett galleri men med en mycket mer bekväm och inbjudande atmosfär och inredning. En bekväm tygsoffa kompletteras med ett runt soffbord och en texturerad matta, vänd mot en vägg som är dekorerad med färska gröna accenter.

Sovrummen är inte mindre intressanta heller. Eftersom hela huset var utformat för att vara så välkomnande och bekvämt som möjligt, var det enkelt och naturligt att tillämpa dessa egenskaper på sovrummen. Det stora sovrummet är särskilt intressant.

Utrymmet är stort och till vänster om sovzonen finns en något förhöjd plattform där en klassisk Eames loungestol definierar detta område som ett avkopplingsutrymme. Höjdfönstren erbjuder den böjda naken underbara vyer och långa gardiner finns där när privatlivet behövs.

Både denna krog och sovrummet är infunderade med gröna inredning accenter. Färgerna är baserade på nyanser av brunt med mörka och gröna accenter. Trägolv och väggaggregat lägger värme i utrymmet och går riktigt bra med hela temat av designen.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: