Intressanta Backyard skapelser för magnifika landskap

Intressanta Backyard skapelser för magnifika landskap
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Som älskare av utomhus och natur i allmänhet söker vi alltid efter nya och färska sätt att spruce upp på gården eller trädgården och idag hittade vi några riktigt intressanta idéer som verkligen kan förändra spelet. Dessa bakgårdskapelser kan höja landskapet till en helt ny nivå. Vart och ett av följande bakgårdsidéer bygger på ett annat koncept och vi utforskar dem närmare genom några inspirerande bilder.

Gå grön och naturlig

Om du vill hålla saker enkelt, fokusera på en enda färg. Håll bakgården grön och naturlig och glöm det om de många färger som blommande växter presenterar istället för dekorativa buskar och träd. Du kan också lägga till en skulptur i trädgården om du vill skapa en separat kontaktpunkt.

Blommor och fjärilar

Det finns många olika sätt att lägga till färg på en trädgårds trädgård. Prova något lite mindre konventionellt för en förändring och dekorera trädgården med vackra fjärilar. Det skulle definitivt vara trevligt att ha en massa riktiga fjärilar där men det skulle vara lite för komplicerat. Så hur är det med några konstgjorda fjärilsmycken som du kan fästa på bladen och stjälkarna på dina växter?

Monarkfjärilarna är bland de mest populära men det finns gott om andra arter som imponerar med sina fantastiska mönster och djärva färger. Den här ser ut att vara en blå Morpho fjäril, ett mycket vackert och väldigt iögonfallande prov.

Ett annat sätt på vilket du kan förvandla en stensträdgård eller bakgård till en fantastisk färgskärm involverar en mängd olika blommande arter. Tänk på de färger som du gillar att se i din trädgård och leta efter de växter som kan erbjuda dem. Du kan också skapa intressant kombination med blommor som har olika former, storlekar och mönster.

Färgpaletten i din trädgård ska väljas enligt stämningen och atmosfären som du försöker skapa där men också säsongen när de kan avnjutas i sin fulla prakt. Till exempel kan du välkomna våren med några djärvt färgade blommor och välj några dämpade och mer avslappnande toner för höstgården.

Hängande korgar med växter

Inte alla trädgårdar står på marken. Vertikala trädgårdar är ganska populära, särskilt när det inte finns mycket utrymme. Tänk på hängande korgar och planteringar om du vill vända ett av väggarna i ditt hus till en fantastisk utställning av färger eller växter. På samma sätt kan ett staket användas på ungefär samma sätt.

En romantisk hörn

En frodig och vacker trädgård är den perfekta inställningen för ett litet och privat sittplatser. Det vackra omgivande landskapet skulle göra detta utrymme ganska romantiskt så varför inte utforska den här ideen ytterligare och lägg till några andra romantiska funktioner som några feljus i träden eller en bekväm loveseat?

Unika mönster

Det finns många bakgårdsmönster som fokuserar på dramatiska och enastående visuella effekter. Om du gillar att lägga till wow-faktorn i dina mönster, kanske du är intresserad av något liknande.

Vad sägs om dessa spiralande saker? De är definitivt iögonfallande och de gör någon trädgård utstickande? De litterära tar landskapet till en ny nivå.

Andra funktioner som kan lägga till wow-faktorn i en trädgård inkluderar vattenfunktioner och bergformationer. Dessa kan antingen vara kontaktpunkten för din trädgård eller tillägg som är avsedda för att slutföra utseendet och skapa ett visst utseende eller en atmosfär.

Gå naturligt och använd endast organiska material

MoreINSPIRATION
  • 15 sätt att vända en trädgård till en förtrollande fristad
  • Top Backyard Design Tips för din nästa ombyggnad
  • Stepping Stone Stråk och Broar För Backyard

Den arkitektoniska trädgårdsdesignen som vi visade oss inspirerade också oss att fokusera mer på naturliga och organiska material. Som du kan se är detta ett viktigt inslag i denna speciella design och det ger trädgården ett mycket trevligt och bekvämt utseende. Använd material som stenar, stenar, trä och lägg till gräs och växter till blandningen.

Gräs, grus och betong

Det finns gott om materiella kombinationer att utforska så låt oss erbjuda några förslag. Kombinationen av betong och grus är ganska vanligt och kan användas för att skapa några riktigt intressanta landskapsdesigner. Moderna och nutida bakgårdar och trädgårdar använder ofta dessa material. Gräs är de tredje elementen som kompletterar utseendet.

Flag

Flagstone är ett annat alternativ och det finns många olika sätt att använda det på. Flagstone uteplatser är verkligen charmiga och i trädgården kan du skapa en mycket vacker gångväg bland träden och plantbäddarna. Vi finner de organiska formerna av stegen att vara underbart charmiga och fulla av karaktär.

Trästolar

Trä är ett av de vanligaste och mångsidiga materialen du kan använda i en trädgård eller bakgård. Trämöbler är en av de första sakerna som kommer att tänka på. Så överväga att bygga några anpassade bänkar eller sittplatser ur trä och göra dem till en del av ditt bakgårdsläge. Sätes- och planters kombinationsboks är ett annat alternativ att utforska.

kranar

Kranar, flamingor och andra liknande fåglar har blivit populära dekorationer för många trädgårdar och varv. Vänd din egen trädgård till ett öppet djurliv. Självklart pratar vi om gräsmattadekorationer och prydnadsföremål, inte riktiga fåglar och djur.

Metallplanter

Även om det inte är den vanligaste typen, börjar metallplanterare att vinna popularitet tack vare deras unika utseende och ovanliga mönster. Den rostiga finishen är en stor del av sin charm. Denna typ av metallplanterare kan se väldigt charmig ut i många inställningar, inklusive rustika, traditionella och till och med moderna trädgårdar.

String Art

Strängkonst är något du förväntar dig att se inuti ett hus, inte ute i trädgården. Men varför begränsa dig till väggdekorationer när du också kan använda denna teknik för att göra din trädgård till ett enastående och magiskt utrymme? Stringkonst kan ha en dekorativ roll, men kan också vara väldigt praktisk, vilket hjälper till att hålla växter och grönsaker borta från marken och styra dem så att de kan växa friska och vackra.

Vattenfunktioner

Vi nämnde redan hur vacker en vattenfunktion kan vara i en trädgård men låt oss utforska idén lite mer. Beroende på plats och preferenser kan du välja något litet och enkelt som en fontän eller för något större som en damm. Dammar öppnar en helt ny värld med designmöjligheter, eftersom du kan dekorera dem med broar, gångar, skulpturer och många andra saker.

Stenar och stenar

Istället för att söka efter konstgjorda dekorationer och prydnadsföremål för din trädgård, varför inte använda de saker som naturen erbjuder oss? Detta inkluderar saker som stenar och stenblock. Använd dem som dekorationer eller vrid dem till stolar och bord.

Du kan använda stenar för att bygga alla möjliga saker som en fontän eller en eldgrop. Du kan också använda stenar för att skapa vägar i trädgården eller att markera vissa intressanta funktioner.

Återvinna

Naturligtvis kan några av de idéer vi presenterat vara ganska dyra men det finns sätt att spara pengar och samtidigt vara miljövänliga. Vi pratar om återvinning. Så kolla din lagring och garage och ta ut gammalt trä och möbler du har ljugit och ge dem ett nytt syfte.