Baignoire Stone Pixel Tub - ett naturligt inspirerat träbadkar av Bleu Nature

Baignoire Stone Pixel Tub - ett naturligt inspirerat träbadkar av Bleu Nature
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Naturen och människan är oskiljaktiga. Naturen är den plats som erbjuder oss många saker som: skydd, mat, skydd, roligt, skönhet, frisk luft, material av alla slag och listan kan fortsätta. Det är en oändlig källa till människan och hans livsstil. Naturen behöver också människans skydd och vård. Han måste ta hand om naturen och veta hur man använder sina resurser så att naturen också kan bli användbar för nästa generationer. Eftersom naturen alltid har varit en källa till många saker, har den också representerat en inspirationskälla för artister på olika områden : målare, författare, skulptörer, musiker och till och med designers.

De inspirerades av alla sina skönheter: träd, blommor, fåglar eller djur och skapade underbara saker som kan få dig att känna dig närmare naturen eller till och med få dig att tänka på dess betydelse för vårt liv. Blå naturen är en del av den här listan och skapade Baignoire Stone Pixel Tub som är ett träbadkar som inspirerades av naturen.

MoreINSPIRATION
  • Bleu Nature Kisimi Furniture Collection drar inspiration från naturen
  • Naturlig badkar från stenskogen
  • Moderna naturinspirerade möbler av Janina Loeve

Det representerar en kombination av organiska element och moderna ytor. De naturliga drivvedrenorna är ordnade i ett jordiskt motiv och kombinerat med den ultramoderna lackerade metallen. Det finns också en matchande ljusarmatur som efterliknar samma design och det används samma material.

Denna samling kommer definitivt att göra ditt badrum se mer naturligt och varmt. Här kan du koppla av och tänka på de underbara stunder som du spenderar mitt i naturen. Badkarets naturliga träfasad kommer att påminna dig om den fräscha lukten av trä och trädens skönhet. {Found on belu nature}.