Få din balkong redo för sommaren

Få din balkong redo för sommaren
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Utomhusområden för avkoppling är inte bara för personer med stora bakgårdar. Stadsboende som har balkonger är lika kapabla som husägare att skapa sitt eget lilla utomhushörn där de kan sitta och dricka vin i slutet av dagen. Även personer med fönster med utsikt över en brandsläckning kan få lite luft! Det beror helt på hur du använder det utrymme du har. Med en liten fantasi och en solig lördag kan du förvandla din balkong till ett utrymme som inbjuder dig att komma och sitta och suga i sommarsolen. Ta en titt på dessa 12 tips för att få din balkong redo för sommaren.

Vissa balkongrum är bara för offentliga för att vara en viloplats. Om du känner att dina grannar kommer att luta sig över skenan och fråga dig ett glas vin, häng en gardin som ger dig lite separation och integritet. Du kan kanske höra dem, men åtminstone kan de inte se dig läsa dina tidningar hela sommaren.

Låt oss prata om utomhusmattor. Att sätta något mysigt underfoot gör det inte bara möjligt för dig att dike skorna, det kommer omedelbart att ge känslan av ett uteservering till din balkong.

Och på den uteserveringen har du många alternativ för möbler för att fortsätta den känslan. Jag föreslår att du lägger till ett soffbord och alla dina utomhuskuddar. Plötsligt blir dina lördagsmorgnar lata och mycket trevligare.

Ett litet bord och en uppsättning stolar på balkongen kan låta dig ta frukost utanför varje morgon i veckan och sedan återvända till lite frisk luft på natten med din middag. Det fungerar särskilt bra om du är värd många fester i din lilla lägenhet eftersom du kan kasta upp dina balkongdörrar för att utöka ditt underhållande utrymme.

Glöm inte dina strängljus! Enligt min åsikt måste du ha strängljus om du har något utomhusutrymme alls. Oavsett om det är en gammal jullampa eller de trevliga stora runda glödlamporna, kommer glödet att se ut som om du beställde din balkong rakt från Paris. (via fria människor)

MoreINSPIRATION
  • Börja tänka på din sommarpatio med dessa 10 tips
  • Sommarinspirerad inredning: Fräsch ditt hem till sommaren med rätt accentstycken
  • Få din veranda redo för sommaren i 7 enkla steg

Jag lovar dig, att lägga till ett växthus på din balkong gör dina växter oerhört glada. Men med att ha dem innehålla kommer det att bli enkelt att hålla din balkong ren och städad. (via återstående enkla)

Det finns så många underbara bitar av utemöbler som du kan bygga med pallar. Att göra en dagbädd i ett hörn av din balkong ger dig en plats att dra sig tillbaka med en bok och snuggla dina barn efter en lång dag. (via @ home.of.a.citymom)

Kanske är du pining för några färskt hemvuxna tomater i år. Använd några stora planteringsmaskiner för att skapa din egen trädgård på din balkong och du kan få alla de färskvaror du vill ha!

Om din balkong ligger under någon annans balkong, överväga att hänga en gunga! Du kommer att märka att det inte finns något du hellre skulle göra på helgerna när du har en mysig plats som denna på din balkong. (via SF Girl By Bay)

Även små balkonger kan göras till en vanlig tillflyktsort. Kasta ner några kuddar och en stående bricka och du hittar det är allt du behöver för att göra ett välkomnande utrymme för läsning och hänga ut i sommar. (via Fashion Me Now)

Om jag hade en balkong skulle det vara det. Alla dessa växter ger dig känslan av att vara i skogen, trots att du är mitt i skyskrapor och trafik. Och något berättar för mig att det är precis vad din själ behöver i sommar.

Kanske du tänker på att din balkong är så liten, det finns inget sätt att du kan passa alla möbler där ute. Mitt råd, fyll i utrymmet med en madrass. Täckt i en väderfilm och några utomhuskuddar, blir det det enklaste bekvämaste utrymmet på kvarteret.