Barbie tema hotellrum

Barbie tema hotellrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tro det eller inte, det finns många människor som skulle betala tyst mycket pengar för att låta sin lilla tjej spendera en dag eller två i en drömvärld och naturligtvis inkluderar en liten tjejs fantasyrum Barbie. Även om Barbie dockan har varit på marknaden i mer än ett halvt sekel, är fortfarande alla tjejer runt om i världen fascinerad av det och drömmer om att vara som den.

Det finns faktiskt många hotell runt om i världen som tänkte på att skapa en livstidsreaktion av Barbies drömlägenhet där allt är rosa och ser ut som leksakerna som följer med Barbie: en rosa säng som ser ned från en saga, Barbie affischer på väggarna, rosa mattor, rosa väggar och gardiner, men inte någon form av rosa - det är precis det rosa som används med Barbie dukset. Detaljerna i alla möbelstyckena är mycket noggranna och när du går in i ett sådant rum känner du att du bara har klivit in i en docks rum, inte ett hotellrum.

MoreINSPIRATION
  • Barbie Princess Room från Doimo Cityline
  • Livsstil Barbie House i Malibu
  • Eco Barbie dockor inspirerad av IKEA

Jag gillar dem även nu, som en vuxen, men jag föreställer mig att små tjejer är extasiska att bo i ett sådant hotellrum. Om du är nyfiken på att få veta mer om dessa hotellrum, kan du hitta mer information på de officiella webbplatserna för dessa hotell: The Plaza Athenee Hotel i Paris, The Palms Hotel i Las Vegas, Nevada, Maritim Hotel Tyskland, Hilton Hotel och många fler andra.