Allt du behöver veta om barnhem

Allt du behöver veta om barnhem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns bara något så hemma som tröstade om en ladugård. Det talar om enklare tider när våra förfäder arbetade med sina händer för att ge mat och vårda sina familjer. Så det är vettigt att du vill leva i en, eller hur? Självklart, om du bor i en ladugård, lukter det inte som hö och hästar, även om det ser ut som en lada på utsidan. Du får alla bekvämligheter i hemmet med högt i tak, öppna bostadsutrymmen och möjlighet till all kreativitet du kan samla. För när du konverterar en ladugård till ett hem, börjar du från början. Här är allt du behöver veta om barnhem för att komma igång.

Historia

Barnlivet har funnits länge. Hela vägen tillbaka i förhistoriska tider använde människor en ladugård som ett hus och en stall samtidigt som de fick alla fördelar med att bo i nära håll med djur. Under medeltiden började ladugårdar utvecklas till rent lagringsrelaterade byggnader, vare sig det gäller djur eller grödor. De var enkla att bygga och anpassa till en ägares behov med några olika stilar beroende på regionen. I Amerika i synnerhet tog bönderna till den tyska husstilen, byggde de ladugårdar som vi känner och älskar idag. Sedan i slutet av 2000-talet blev det populärt att ta en av dessa klassiska lador och omvandla den till ett hus. Ibland var det med att förstärka ladan som redan var där och ibland betydde att man slog ner allt för att börja färsk på stiftelsen. Hur som helst, det finns nu många vackra exempel på omvandlade lador som viskar om vårt förflutna och nöjer framtiden.

Exteriör

De enklaste ladugårdsomvandlingarna är de när ladan är välbyggd och robust. Du kan lämna den klassiska ladugården intakt medan du isolerar och väderbeständigt utsidan. Det sparar på material och ger dig den mest bondgård som du kan hoppas på.

Även om din ladugård faller isär, gör det inte ditt fall hopplöst. Använd skrotbitarna som material för den nya strukturen. När det är byggt, måla det rött för det klassiska lådans utseende som gör ditt hjärta allt nostalgiskt.

Det enda felet hos de flesta ladugårdar är bristen på fönster så att du planerar och slutför ditt ladahus, du vill tänka på var du kan strategiskt lägga till dem. Eftersom det i grunden är en stor rektangel är allt du verkligen behöver tänka på vilket mönster som är bäst på utsidan och hur det hänför sig till din inredningsplan.

Om du arbetar med att hålla ett stort öppet vardagsrum inomhus, kommer ett stort fönster att vara ett bättre alternativ än en liten. Inte bara kommer det att maximera naturljuset i ditt utrymme, du kommer också att eliminera några mörka hörn vid taket.

Vissa människor som konverterar lador prioriterar att behålla alla historiska värden. Snarare än att döda dessa ladugårdar, överväga att använda dem som skjutluckor över ett jätte fönster. Det kommer att bli ditt höghus äldsta ära.

Det är uppenbart att ladugårdar inte har verandor så att du kanske vill tänka på att lägga till en som du bygger. Ett enkelt alternativ är att använda ett slut på ladugårdsstiftelsen för din veranda istället för att walling den in. Eller om du föredrar en öppen uteplats, gör pavers ett fint utrymme för underhållande.

Glöm inte garaget! Att vara ett stort öppet utrymme till att börja med är ladugårdar utmärkta ställen att lägga till ett garage. Välj bara ett hörn för att sätta din garageport eller bygga upp på din ursprungliga ladugård för ett stort rustikt utseende för att parkera bilen.

Vill du skapa ett barnhus som alla kommer att minnas? Ta med silon i din planritning. Det är rätt. Gör silo till ett kontor eller bibliotek eller frukostkrok, beroende på hur ditt hus är utlagt. Alla kommer ihåg att äta brunch i en silo.

MoreINSPIRATION
  • Gamla lågen ombyggd till ett lantligt residens i England
  • Old Hay Barn konverteras till ett modernt pensionat fyllt med ljus
  • Moderna hem som brukade vara rustika gamla ladugårdar

Barns finns i många olika former och storlekar, så var inte rädd för att arbeta med vad du har. En ranch stil ladugård som den ovanstående kan göra ett bra en nivå hus eller om du har mer vertikalt utrymme, skapa flera våningar. Det handlar om kreativiteten.

Barns behöver inte se ut som en ladugård för att vara en. Medan du konverterar en ladugård till ett hus, känner du dig fri att göra den så modern som du vill. De enkla linjerna och de rustika texturerna kommer att vara perfekta för ett modernt skandinaviskt stilhem.

Interiör

Barnhus är kända för sina öppna planlösningar och stora vardagsrum. Om du vill behålla den ladugården både inomhus och utomhus kan det vara till hjälp att behålla den klassiska ladugården. Du får bara lite av den rustika känslan samtidigt som du håller ditt stora vardagsrum.

Om du vill bo i ett rustikt hus är en ombyggd ladugård vägen att gå. Håll all den historiska glamouren genom att använda de ursprungliga ladugårdarna i ditt hem. Oavsett om de faktiskt stöder eller bara ser bra ut, kommer det råa grova träet att ställa tonen för resten av ditt ladahus.

En av de höga funktionerna i gamla hem är de höga taken. Även om din konverterade ladugård är ny, kan du fortfarande få samma effekt genom att låta taket vara öppet för vardagsrummet. Öppna takbjälkar gör ett utrymme verkade rustikt och lagrat medan ett ljuvt tak håller ögonen nere på hemmet runt dig.

Med alla de vertikala utrymmena som ett lammhus ger, är det en av de enklaste ställena att lägga till en andra historia. Om du gör det, lämna några andra våningar levande område öppet till nedervåningen nedan. Det kommer att hålla känslan av öppet boende samtidigt som man skapar ett mer privat område att umgås.

När du ger en ladugård en andra berättelse, får du alla de härliga takfoten och vindhuggarna för att skapa mysiga krokar. Ge ett sovrum ett bekvämt fönsterplats. Gör en dormare till en plats för ditt skrivbord. Häng gardiner över en krog för barn att göra ett fort för lek. Ju fler gömställen du lägger till i ditt hus, desto mer kommer det att känna dig unikt.

Låt oss prata fönster. Din ladugård kommer sannolikt att behöva några tillagda rutor för att få det att känna sig som ett hus och ge dina rum med naturligt ljus. När du lägger till windows, var inte rädd för att gå för några udda former. De kommer att ge en unik funktion till din ladugård, vilket ger lite modern till en annars rustik bostad.

Behöver du en annan plats att lägga ett fönster i ditt ladahus? Titta bara upp. Takbelysning kan vara ett bra alternativ för ett rum där väggutrymme inte tillåter tillräckligt med fönster. Och inte bara någon takfönster. Ett tak av fönster gör plötsligt ditt utrymme som ett växthus, för att inte tala om de fantastiska stargazingpartierna du kan vara värd inomhus.

Medan vi pratar om tillägg till ditt barnhus, måste du överväga en eldstad. I ett rustikt hem är eldstäder slutgiltiga för mysighet och komfort. Om du verkligen vill gå ut, gör din öppen spis dubbelsidig så att du kan njuta av en bra flamma i vardagsrummet och matsalen.

Lucky för dig är shiplap fortfarande "in" -material för rustika hem. Känn dig galen med det i ditt ladahus, som täcker ditt vardagsrum, ditt sovrum, din tvättstuga och något annat rum du gillar. Det är rena linjer kommer att leda dig till hemlagning i din konverterade ladugård.

Precis som utsidan av ditt ladahus behöver inte vara rustik, inte heller inredningen. Dekorerar med neutrals, söker rena linjer och smidiga träavfall kan göra ditt ladahus till ett modernt paradis för dig och din familj. Vem bryr sig att det brukade vara en grov lantlig ladugård.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: