Badrum Countertop Storage Solutions med estetisk charm

Badrum Countertop Storage Solutions med estetisk charm
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om det är möjligt för ett badrum att dölja allt inne i slutna skåp, behöver vissa saker bara sitta på disken. Detta orsakar ofta ett problem: hantera behovet av ett praktiskt och estetiskt tilltalande badrumsbordsskyddsalternativ. Även om det finns definitivt lösningar kan det vara ganska svårt att hitta rätt, och lite inspiration är alltid välkommen. Fokus idag kommer att vara på DIY-projektet, mer exakt på några sätt där du kan ta saker i egna händer för att hantera bänkskivan i badrummet.

Ett badrum måste vara både välutrustat och organiserat och ett sätt att hantera båda dessa krav är att skapa en förvaringslåda där du kan hålla saker som extra toalettpapperrullar, handdukar, fuktkräm och andra förnödenheter. Projektet (som vi hittade på ourkidthings) börjar med en enkel kartong. Det första steget är att byta rep runt boxens utsida, med lim för att hålla den på plats. Då måste inredningen vara kantad med lite tyg. Om du vill kan du också lägga till lite band för en fin färg.

Det är praktiskt att hålla dina sminkprodukter och toalettartiklar på badrumsräknaren men du behöver ett lagringssystem för dem. Ett elegant och enkelt alternativ är att sy några påsar som de som du ser här. För att göra det behöver du något vilket vitt bomullstyg, metallisk iron-on vinyl, en symaskin, lim och ett korkark eller någon tjock kartong. Du hittar instruktionerna för projektet på Thelovelydrawer.

Alla vet att mason burkar är bra för lagring och kan återställas i massor och mycket användbara sätt. Så varför inte använda dem i badrummet för att hålla saker organiserade? Naturligtvis lämnar du burkarna som de är kanske bara lite för enkla så istället kan du ge dem en makeover. Använd lite färg och lite sandpapper för att ge dina burkar ett härligt, bekymrat utseende. Hitta mer om tekniken du behöver använda på masonjarcraftslove.

Om du känner att din bänkskiva kan använda ett stänk av färg, kan du måla några enkla masonburkar och sedan använda dem för att lagra q-tips. Det är både praktiskt och snyggt. Det är ett mycket enkelt DIY-projekt som inte ska ta mer än fem minuter. Allt du behöver är burken och lite sprayfärg. I grund och botten måste du bara vända burken upp och ner och spruta den så att färgen stänker upp sidorna utan att se ut som en solid färg. {hittades på thecraftedlife}.

För saker som nagellackflaskor, ögonskugga och andra små föremål kan ditt badrum använda en lagrad caddy. Allt du behöver för att göra något så här är en ljusstakehållare och två matplattor. Detta är också något du kan använda på din fåfänga för att lagra och organisera dina smycken. Funnit mer om det här.

MoreINSPIRATION
  • Hur man anpassar mest lager till ett litet badrum
  • Handdukar Förvaring - 24 idéer för att spruce upp ditt badrum
  • Fem stora badrumslösningar

Tiered lagringssystem är praktiskt, särskilt för att de tar upp lite räknareutrymme och erbjuder massor av förvaring i jämförelse. Till exempel med denna dubbla trådkorg combo presenteras på goldenboysandme. Ett sådant system är användbart för att lagra små saker som q-tips, bomullskulor, munvatten, tandkräm och handkrem medan de större föremålen hålls i lådor, ur synhåll.

Med tiered lagringssystem är det lättare att organisera allt. Du kan ha några handdukar rullade och lagras på bottenhylla, lotion och andra produkter ovanför dem och de små sakerna på toppen. På så sätt kan du skapa ett personligt system för alla saker som du vill behålla på din badrumscounter. Du kan till och med en plats för en krukväxt eller en liten vas på en av dessa hyllor. Ta reda på mer om happinessishomemade.

Det finns ingen universell lagringslösning som kan gälla alla badrum. Vissa idéer är dock mångsidiga för att fungera nästan varje gång. Till exempel kan du använda en trådkorg som den som finns på the36thavenue för att hålla extra handdukar. Rulla bara handdukarna och klistra in dem snyggt. Du kan måla korgen om du vill, och du kan även lima några prydnader på den. En söt sjöstjärna skulle se bra ut.

Det skulle vara orättvist att anta att alla har ett rörigt badrum, med massor av saker på disken. Ändå betyder det inte att hålla räknaren tom är det bästa alternativet heller. Om allt du vill behålla på din räknare är en burk full av q-tips och några bomullsbollar, finns det alltid ett bra sätt att göra det. Spara till exempel dessa saker i glasburkar och lägg dem på ett bricka tillsammans med en liten vas för en frisk och delikat beröring. {found on hgtv}.

Brickor är faktiskt väldigt praktiska. De hjälper till att organisera saker på ett och samma sätt, för att undvika rosa räknare. I badrummet kan ett stort bricka hålla saker som tvål dispensrar, fuktighetsgivare, borstar och kanske till och med ett doftljus bara för att sätta en varm och behaglig stämning. Du kan använda en keramisk bricka för en ren och enkel utseende eller du kan välja en av trä eller metall om du föredrar en rustik eller något industriell inredning. {finns på centrophobe}.