Badkar och dusch i en enhet

Badkar och dusch i en enhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De flesta har inte lyxen att ha både ett badkar och en dusch i sitt badrum, främst på grund av det begränsade utrymmet. Men bara för att du har ett litet badrum betyder det inte att du måste ge upp någon av dessa bitar. Du kan få dem båda utan några problem.

Här är en väldigt användbar och praktisk kombination som skulle vara bra för alla små badrum. Det är en kombination av ett badkar och en dusch, alla i samma struktur. Det betyder att du kan få dem båda utan att behöva offra någonting och utan att badrummet ser trångt ut. Duschen är faktiskt en del av badkaret. Det betyder att du inte kan använda dem individuellt samtidigt, men ingen gör det egentligen. Duschen är perfekt användbar och det kommer inte att inkommode de som väljer att ta ett avkopplande bad istället för en snabb dusch.

MoreINSPIRATION
  • 383 - Badkar och dusch kombination av Lenci Design
  • Vad ska du välja för ditt badrum: ett badkar eller en duschkabin?
  • Dornbrags nya horisontella duschaggregat

Detta är en modern enhetskombination som kommer i flera olika färger och mönster. Dimensionerna är dock inte anpassningsbara. Den heter Twinline2 och det är en mycket genial och praktisk design, perfekt för små utrymmen. Badkaret är mycket bekvämt, även om hälften är det faktiskt en dusch. Dessutom är duschen mycket väl placerad där eftersom karet fungerar som en stöd som hindrar vatten från att komma överallt. {Found on artweger}

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: