Var modig med fet färg

Var modig med fet färg
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns något om sommartid som får oss att begära djärv färg. Kanske är det den ljusa solen i en livlig blå himmel som skiner ner på ett levande grönt gräs. Eller de smaksatta topparna och glada flip-flops och tryckta t-shirts. Oavsett orsaken är sommaren den perfekta tiden att vara modig med djärv färg i våra hem.

Primärfärger är djärva, för att vara säkra. Ändra det lite genom att införliva dem på oväntade sätt - bågar istället för linjära ränder, mattor istället för att kasta kuddar. Denna metod fungerar också för utsmyckning som det gör för interiörer, vilket gör det till ett logiskt val för sommartid.

Djärv färg behöver inte ta över din värld bara för att det är sommar, förstås. Kanske för mycket livskraft ger dig huvudvärk eller ett racinghjärta. Inga problem. Konfigurera fet stil till en viss punkt eller bit i utrymmet. Du får fortfarande färgsparken utan biverkningar.

Ge en favorit neutral bit en pick-me-up med djärv färg. Det här kanske inte fungerar med varje bit, men du kan överväga att lägga till iögonfallande färgstarka hjul på en stol eller bord, bara för skojs skull eller som en nod till den soliga säsongen där (nästan) allting går.

Du har blickat i den ljusgula sidostolen i flera månader nu. Sommar är den perfekta tiden att våren för det! (Punny säsongsbetonad referens är inte avsedd.) Uppdatera din matplats, inifrån eller ut, med en stor bit eller två med ännu större djärv färg.

MoreINSPIRATION
  • Enkel och ljus lägenhet med djärva stänk av färg
  • Fet färgkombination: rosa och kricka
  • En trendig färgkombination: Grå och gul, perfekt för både fet och snygg interiör

Experter är överens om att i fallet med djärv färg är det praktiskt taget omöjligt att slå rött. En röd stol, ett rött sidobord, en röd dörr eller till och med en röd skål ritar ögat och får hjärtat att pumpa. Som med någon djärv färg, men, men särskilt röd, går lite en lång väg. Var försiktig så att du inte överdriver den.

Det finns ingen tid som sommartid för att dra ut alla stopp. Djärv färg och djärv form kontrollerar definitivt rutan för att "gå stor eller gå hem." Du kan uppnå en liknande större än livsstil med relativ lätthet genom att använda djärva mönstrade och färgade säsongsdukar, kuddar, vägghängningar och till och med fönsterbehandlingar.

Vem skulle inte älska en lite oväntad limegrön på en valnötfärgad avföring? Det är ett uppfriskande, lättillgängligt och lättsinnigt sätt att få in en djärv färg i ett icke-traditionellt format, men till en klassisk bit. Du kan också få en liknande utseende med färgdimmade sommarmöbler.

Fjärilar och blommor och natur, åh min! Att fylla i en kompilering av skugglådor eller cubbies eller till och med bokhylla med djärvt färgade bitar ger en iögonfallande samling. Du kan uppnå en liknande look med en galleri vägg också. Var noga med att hålla den djärva färgpalett ganska fasthållen (håll i två eller tre färger) och innehållet i samlingen något relaterad till att undvika fullständigt visuellt kaos.

Användningen av en rik, djärv färg med en mättad, ännu mer lugn (som den magenta soffan här mot en skummig grön vägg) är särskilt gripande. Båda färgerna är djärva i sin egen rätt, men för att upprätthålla balans är man mycket rikare och energierad än den andra.

Fet färg är en av de mest perfekta accenterna för en svart eller väldigt mörk vägg. Medan svart jordar och känns något kumulativt, dristig färg snäpper fingrarna, bryter stavningen och dyker in med lite jubel och fräscha estetiska, för att inte tala om energi. Den djärva färgen med cirklar är särskilt kraftfull, eftersom livslängden fortsätter att cirkla runt och runda, aldrig slutar. Var modig med djärv färg i sommar!