Beach Bungalow i Sydney går modernt

Beach Bungalow i Sydney går modernt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Luigi Rosselli Architects slutförde renoveringen och förlängningen av en strandbungalow i Sydney. Mellan stavarna som lyfter den nya andra våningen är ett mässingsportholfönster installerat i garagedörren nedan en ode till de skepp som seglar i närheten.

Traditionella och moderna element kompletterar varandra i hela hemmet och verandan. Kaptenens däck sträcker sig uppifrån och erbjuder lugnande havsutsikt. Ultramarine väderbrädor och de ursprungliga vita timmerfönstren ger ett blött sommarhus.

Ett stort träbjälklag, huvudstöd för tillägg och tak, spänner över trappa. Ett takfönster i mitten av byggnaden översvämmer inredningen med naturligt ljus. På baksidan av huset, mot en tropisk trädgård tät med palmer och ormbunkar, är ett rum med en massiv skjutlucka.

Tilläggen är vävda i hela hemmet med lekfullhet och sympati mot det gamla träarbetet. De gamla och nya finishen kombinerar för en avslappnad atmosfär - men vad skulle du förvänta dig av en avslappnad strandbungalow? [Bilder och information från Luigi Rosselli Architects]