Vacker Aldrich Residence i Perth, Australien

Vacker Aldrich Residence i Perth, Australien
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Aldrich Residence är ett vackert hus som ligger i Perth, västra Australien. Designad av EnterProjects, har det här härliga hemmet härletts som en förlängning av landskapet, ett landskap som öppnar ut mot vattnet.

Inbäddat mellan landskapet och under takets flythet, är detta hus en fristad för att dra sig tillbaka. Det rymmer tre sovrum, två badrum och två vardagsrum, som kommer att lämna dig mållös. Taket var digitalt utformat och tillåter utrymme i huset att komprimera och expandera eftersom det samlar ljus och exponerar vyer. Arkitekterna fokuserade sin design på juxtapositionen mellan natur och digital och resultatet är en fantastisk byggnad med mönster och rytm.

MoreINSPIRATION
  • Strandinspirerat hus i Perth, Australien
  • Det slående Breust Residence i Perth, Australien
  • Samtida 2 våningar bostad i Brisbane, Australien

Detta eleganta, moderna hus presenterar rena linjer som visar upp alla element. De mjuka, neutrala tonerna skapar känslan av ett ljust, luftigt utrymme. Dessutom är det färdigt av moderna möbler och toppmoderna rostfria vitvaror. Alla de vackra funktionerna, som belysningsarmaturer eller vita möbler, är avstängda av golvets mörka toner. Speglarna skapar också känslan av en större och ljusare plats.

Aldrich Residence är ett härligt modernt hus som har mycket att erbjuda. Det är en varm och välkomnande plats att landa, ett hem som exponerar skönhet och kontextens lyriska natur.