Vacker lada förvandlades till ett mysigt familjehem

Vacker lada förvandlades till ett mysigt familjehem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna ladugård är en av de mest eleganta och vackra husen du kan hitta. Det är inte stort, men det är rymligt, luftigt och arkiverat med ljus. När du når ladan ser du att den är bevakad av en lång ek som verkar vara beskyddare av landet. Detta är ett mycket unikt hem och du kan märka det direkt från ytterdörren. Det finns en gammal, hängande maritim mässingsklocka som försöker ersätta den vanliga knappen. Om du inte gillar det finns det också en gammal skola handbell erbjuds som ett alternativ.

Innan de nuvarande ägarna flyttade här bodde de i ett hus i 1928 och gård i Sussex byggdes. De bestämde sig för att flytta ut och valde detta område för sitt nya hem. Denna lilla, trebåtsbyggnad är inte det perfekta familjehemmet som de har drömt om. Inuti ser du att varje möbel, varje målning eller skulptur passar exakt i det utrymmet. Hela interiören har skapats kring nycklar. Ändå ser det inte ut som ett museum men som ett mysigt hem.

MoreINSPIRATION
  • Renoverad låda förvandlades till ett mysigt modernt hem
  • Barn omvandlades till ett modernt hem i Surrey, England
  • Vacker och mysig villa utanför Aspen av Lipkin Warner Planning and Design Associates

Inredningen har varit en utmaning. Förutom att oroa sig för utrymme och funktionalitet, måste ägarna också uppfylla planerings- och byggreglerna. Till sist blev allt perfekt. Det tog mer än fyra år att slutföra den inredning som du ser nu. Det var väl värt att vänta.

Taket och väggarna är gjorda av virke och ektrappen har köpts på auktion, efter att ha lagt ut på gården i flera år. Denna 23 tunnland lada är definitivt unik och inredningen är hisnande. {Found on wealdentimes}