Canopy sängar är tillbaka skapa ett sovrum känns mer avslappnande, bekvämt och mysigt

Canopy sängar är tillbaka skapa ett sovrum känns mer avslappnande, bekvämt och mysigt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Canopy sängar byggdes först som ett funktionellt möbelobjekt som skulle hålla värmen in och buller ut men de blev senare utsmyckade egenskaper som är rent dekorativa. Canopy sängar finns oftast i lyxiga inredningsdesigner. Åter på dagen var de mycket värdefulla och vidarebefordrade från generation till generation. Idag blir de alltmer populära i modern inredning.

Massivt träramar.

Massiva himmelssängar är mycket imponerande och de har gardiner drapade över den rektangulära ramen. Fler moderna mönster har snygga och enkla linjer och de delar ett minimalistiskt utseende som kännetecknar de flesta moderna och moderna hem.

Smidesjärnramar.

MoreINSPIRATION
  • Den överdådiga och eleganta vindsängsbädden från Mazzali
  • 15 Snygga, eleganta och sofistikerade baldakinbäddar för tjejer
  • 10 DIY Canopy Beds som gör att du känns som om du är på Safari

Baldakin sängar som har smidesjärn ramar tenderar att ha ett mindre imponerande utseende och det här gör att de kan vara vackert parade med breezy gardiner. De ser fantastiska ut i traditionella dekorer, men de kan vara lika eleganta i moderna och moderna hem.

Kreativa mönster.

Det finns också möjlighet att välja en mer ovanlig design för din bäddsoffa. Du kan prova något exotiskt. Dessa är vanligtvis mycket utsmyckade mönster med invecklade snidade träramar och inlägg, och även om de kanske inte verkar som ett självklart val för de flesta moderna bostäder, kan de fortfarande se vackra där.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15 och 16.