Vackra DIY-projekt med Simple Wine Glass

Vackra DIY-projekt med Simple Wine Glass
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns några saker som vi alla har i våra hem. Men ändå är det sättet vi använder dessa saker upp till oss. Till exempel kan något så enkelt som ett vinglas användas på många olika sätt och inte alltid för det syfte du kan förvänta dig att använda för. Följande exempel visar vi exakt vad vi menar med det.

Färgglada botten.

Du kan hitta sätt att göra något till något speciellt, att göra saker på din väg. Till exempel, även om du planerar att använda dina glasögon för det syfte de var avsedda för, kan du fortfarande ge dem en speciell makeover. Du kan till exempel spraya färg på botten av glaset och göra varje glas annorlunda. {Found on boulevardpinki}.

Glam Champagne Glasses.

Ett annat sätt att ge din vinglas karaktär är att göra dem gnista. Exemplet här har champagne glasögon, men du kan också använda samma teknik för vinglas. Du behöver färg och glitter. Du kan också lägga till monogram och alla slags mönster med hjälp av tejp. {Found on somethingturquoise}.

Tavlor glasögon.

Ett annat enkelt och roligt projekt skulle vara att använda tavlorfärg för glasets botten. Du måste bara lägga lite färg i en behållare och sätt in den nedre delen av glaset i den. Lägg lite tejp för att avgränsa området. {Found on justshortofcrazy}.

Guld.

Du kan också pryda stilen på dina vinglas med något mer elegant, till exempel guldfärg. Processen är liknande, undantaget är att i det här fallet kommer du att använda sprayfärg som gör sakerna enklare. {Found on huff}.

Vin glas ljuskrona.

MoreINSPIRATION
  • En massa enkla DIY-projekt du kan göra med Twine
  • Vrid en rake i en vinglashållare
  • 3 enkla DIY projekt för köket

Självklart vet kreativiteten inga gränser. Vinglasögon kan användas för så mycket mer än bara middagspartier. Till exempel kan du använda vinglas för att göra en mycket intressant ljuskrona. Du behöver en armatur, stavverk, tråd, nål-nägtång och svart aerosolfärg. Du kommer att försluta tråden runt glasögonets spänne och fästa dem på lampan. {Found on marcatiyolil}.

Bröllopsdekorationer.

Du kan också använda vinglas för att göra underbara mittpunkter till ditt bord. Ett mycket enkelt projekt skulle vara att ta två eller tre vinglas och lägga små småsten eller något liknande i dem. Lägg sedan till ett litet ljus i varje glas och dekorationerna är färdiga.

Ljus mittpunkt.

En annan mycket enkel idé skulle vara att använda vinglas, några färska och färgglada blommor och ljus. Placera glasögonen upp och ner på bordet och lägg en liten blomma under var och en. Placera sedan ljuset på glasskivan.

Vinglas.

Om du vill ha något kul att använda för din nästa fest, så här är en enkel idé: ta några vinglas och några glasögon. Sätt dem i två par. Sedan få lite klart lim eller epoxi. Applicera lim på botten av glasögonet och tryck det på vinglasets botten. Låt det torka och där har du det: ett två i ett glas. {Found on brit}.

Bordsdekorationer.

Om du hellre använder ett vinglas för att göra ett mittpunkt för bordet, så har vi bara saken för dig. Du behöver sand, en palm-storleksanpassad flygplan, några vinglas och en liten sträng av burlap. Med dessa material kommer du att kunna göra snygga dekorationer att använda i ditt hem. {Found on onehopeweddings}.

Mini trädgård.

Om du gillade tanken på att använda växter i vinglas som mittenverk, kanske du också vill göra ett vanligt glas till en liten plantering. Allt du behöver göra är att fylla glaset med mark och sedan plantera frön.