Vacker Forte Village Resort i Sardinien, Italien

Vacker Forte Village Resort i Sardinien, Italien
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vanligtvis tycker jag inte om att tala om hotell eller orter, eftersom de flesta ser likadant ut eller har samma mål och de presenterar inte så mycket intresse för mig. Den här gången kommer jag att göra ett undantag, för jag var mycket imponerad av platsen och städa utseendet på denna fantastiska plats. Den lyxiga Forte Village Resort ligger på Sardinien, Italien, bara 45 minuters bilresa från Cagliari flygplats. Titta på denna plats, det första intrycket du gör är att det är en oas av lugn och avkoppling, en plats nedsänkt i en stor tropisk trädgård.

Anläggningens interiör följer exakt Medelhavsstilens trender; Varje rum är inrett med varma färger, trägolv, inte så högt i tak med gamla träbjälkar och enkla trämöbler. För de som har små barn har vissa sviter separerade sovrum för dem, för att erbjuda integritet för sina föräldrar som också vill tillbringa stora stunder i sin semester. Äktenskapssuiterna är mycket romantiska, eleganta och sofistikerade, med stora, bekväma sängar och fantastisk utsikt.

MoreINSPIRATION
  • Exotisk Conrad Bali Resort i Indonesien
  • Spa Village Resort Tembok - En helgedom av fred och lugn
  • Castel Monastero Toscana Resort i Italien

Denna utväg fokuserar på att ha speciella platser för människor som vill tillbringa stora stunder utanför. Så det finns en vacker anlagd trädgård som omger platsen, med en vacker pool och solstolar för dem som vill simka i solen. All vegetation och buskar separerar fastigheten från havet, en plats för dem som vill ha mycket roligt med sina vänner att spela vattensporter. Anläggningen har också ett thalassoterapicenter, ett gym, en miniklubb för barn, tennisbanor och en go-kart.