Vacker trädgårdssoffa

Vacker trädgårdssoffa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Utemöbler, samma som inomhusmöbler, kommer i ett stort utbud av mönster. Rottmöbler är väldigt populära eftersom det har det avslappnade utseende samtidigt som det är lätt och bekvämt. Utemöbler används vanligen på däck terrasser men också i trädgårdar där stämningen är mycket avslappnad och där du kan spendera kvalitetstid beundra landskapet och njuta av privatlivet.

För djup är en särskilt härlig trädgårdssoffa. Det är en del av Too Deep Line och erbjuds av Corradi. Samma samling innehåller också bitar som trädgårdsdagsbädden, det förlängda polykarbonatträdgårdsbordet, trädgårdsdynan eller stapelbara aluminiumträdstolar. Denna trädgårds soffa har ett mycket enkelt och tilltalande utseende. Det är en 2-sits soffbänk utformad för utomhusbruk och det är både praktiskt och elegant.

MoreINSPIRATION
  • Zen soffa från Alf Da Fre
  • Den eleganta Axel sektionssoffan
  • Nub beech soffan av Patricia Urquiola

Soffan har en modern design med enkla linjer och bara en antydan till vintage, främst på grund av materialet. Den har tillverkats av en mjuk blandning av material som är avsedd för hög komfort. Den för djupa trädgårds soffan är också en väldigt mångsidig bit som i princip kan användas överallt. Den har en enkel och vänlig form och en stark och slitstark träbas. Soffans kropp är gjord av en kombination av aluminium och micor. Den för djupa trädgårds soffan passar vackert ihop med den andra delen från kollektionen och de kan alla användas separat eller som set.