Vackert hem i Maryland - Crab Creek House

Vackert hem i Maryland - Crab Creek House
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Crab Creek House är ett fantastiskt hem beläget i Annapolis, Maryland, nära Crab Creek, en mynning som matar Chesapeake Bay. Designad av Robert Gurney Architect är detta hus byggt på grunden av ett 1960-talets post och strålmodernigt hus.

Arkitekterna gjorde ett försök att hålla huset i närheten av Crab Creek, men de hade strikta miljöregler som förbjuder att utvidga det existerande fotavtrycket. Huset var organiserat runt en linjär bar, klädd i vit stuckatur.

Det här härliga huset skapades runt en central ryggrad, från vilken ytterligare utrymme ökar som oberoende volymer i antingen trä eller metallfasad. Dessa utrymmen är också koncentrerade runt poolen. Dessutom försökte arkitekterna skapa ett förhållande mellan huset och miljön, så de använde golv till takfönster för att ta in utsidan och att översvämma huset i naturligt ljus.

MoreINSPIRATION
  • Modern Crab Creek House av Robert M. Gurney
  • Olson Kundig Architects vackra hus i Oregon
  • Spektakulär Beachfront Emerald Cay Villa i Silly Creek

De viktigaste vardagsrummen är inriktade mot vattnet, de har högt i tak och mjuka, neutrala toner som skapar känslan av en ren design. Arkitekterna skapade också en öppen planlösning som gör att den blir större. Dessutom ger de material som används, såsom vit ekgolv och krossverk, svart skiffer, vit marmor, rostfritt stål och genomskinligt glas, vilket ger ett elegant utseende.

Crab Creek House är en vacker plats att dra sig tillbaka till. Den har fantastiska funktioner som öppen spis, underbara vyer och sist men inte minst en bra förbindelse med miljön.