Vackra, inspirerande Beach Style Homes

Vackra, inspirerande Beach Style Homes
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om du bor i Charleston, South Carolina eller bara älskar stilen och avslappnade vibbar som ett strandhem kan ta med, finns det mycket att ta del av och bli inspirerad av när det gäller något Oceanside-hus. Från de rena pastellfärgerna, de känsliga arkitektoniska detaljerna och de djupa dörrarna och fönstren, när du bygger eller drömmer om ditt eviga hem, ta en titt på några av dessa vackra hus i strandstil för idéer och mycket inspiration.

1.Victorian Gul och Grön.

Inte för många platser kan du komma undan med en så djärv färgkombination. Detta hem, klädd i en krämig gul och jägare grön, ser otroligt ut på som Martha's Vineyard. Och vem skulle inte vilja ha den omslutna uteplatsen för underhållande och dekorera för semestern?

2. Enkel Bright Whites.

Ett rent och skarpt hem går bra med utsikt över Oceanside, särskilt med en övervåningen uteplats med utsikt över vattnet. De enkla linjerna på dörrarna och rutorna fanns bra med det monokromatiska temat.

3. Glasmurar.

Ta en promenad på den moderna sidan genom att smycka ditt hus i en slags "glashus" -effekt. Med extra långa fönster och dörrar av glas, har du mer än bara speciell curbside överklagande.

4. Vissa klassiska Beachy-ness.

Ibland arbetar klassikerna bäst och får alla att känna sig mer hemma. Stiligt stilfullt, detta hem är perfekt för mer än bara semester, men det är ett riktigt familjehus. Inspirerad av de små strandhemmen som sitter på sanden, vet man hur man slappnar av, ha det roligt och serverar fortfarande värmen och coziesna.

5. Cape Cod Appeal.

MoreINSPIRATION
  • Vad du behöver veta om medelhavsstilhem
  • Vackert strandhus med ett ovanligt tak
  • Swoon över ett Tudor Style House: 20 hem att inspirera

Kom ihåg att inte alla strandhem måste vara rätt på stranden. Cape Cod Style Homes är tidlösa, strandinspirerade och perfekta för familjer som bor nära sjön eller någonstans gömd nära stranden i en liten New England-stad.

6. Söt stuga stilad.

Stuga stil fungerar bra med beachy vibes också. Oavsett om ditt hem eller din vision innehåller ett stort hem eller en liten, pittoreskt bostad, kan båda vara ljuvligt stuga och charmigt hemtrevlig.

7. Blanda storlekar och former.

Det är viktigt att ha en syn när du bor nära stranden, och fönster är ett viktigt inslag i designen. Det är helt acceptabelt att ha ett hus fullt av fönster i alla storlekar och former. Och den personlighet det skapar är till skillnad från alla andra.

8. Ser ut som en Doll House.

De franska dörrarna, de detaljorienterade elementen, bronsstenen, de är alla delar av ett typiskt strandhem. Men den övergripande utformningen av huset hylder ett underbart, bedårande dockhus.

9. Medelhavsdesigner.

Du kan till och med se några medelhavsdesigner vid stranden i Kalifornien. Låt kolumner, färger och mysig belysning inspirera dig i strandstilar.

10. Quintessential Shore Side.

Ett metalltak, en pulverblå, en planlös planlösning, ett litet utkiksfönster, ett fyrtidsinspirerat utseende och otillräckliga bältros samlas för att göra denna Key West hemma till ett "poster barn" för de exklusiva bitarna till en solig strand sida familjebostad.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.