Light Fixtures som återupplivar skönheten i LED-Edison-lampan

Light Fixtures som återupplivar skönheten i LED-Edison-lampan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Snabb historielektion: Thomas Edison är känd som lampans uppfinnare, men han har verkligen inte kommit fram till konceptet, strukturen eller tekniken för glödlampan, utan snarare raffinerade den och gjorde glödlampor kommersiella genom att göra dem livskraftiga och långvarig. Inspirerad av framsteg och idéer från hans kamrater och föregångare utvecklade han de vintage saker vi nu ringer till Edison glödlampor. Dessa har vintagepärlformer och är populära i rustika och steampunkdekor. Dessa antika lampor fortsätter att vara populära även idag och det finns många reproduktioner tillgängliga på marknaden.

En särskiljande egenskap hos Thomas Edison glödlampa är att du kan titta rakt på det utan att skada dina ögon. Det betyder att de kan användas nakna, utan nyanser eller något annat som suddar deras ljus. De ger också en varm glöd och går bra med tappningslampor.

Edison-lampor används ofta på lampor och accentbelysning i allmänhet. Även om stora ljuskronor med massor av glödlampor sällan används i kombination med denna typ av glödlampor, är de också ett alternativ. Vanligtvis skiljer sig dock en singulär lampa mer och på ett mer dramatiskt sätt.

När vår teknik fortskrider, tillämpar vi de nya upptäckterna på gamla mönster och koncept. Detta betyder LED Edison-lampa är något att ta hänsyn till om du vill ha något annat och speciellt för dina ljusarmaturer.

Det bästa sättet att visa upp en vacker Edison-lampa är med en genomskinlig lampskärm eller utan att täcka den på något sätt. Eftersom dessa lampor är så vackra och intressanta, kan de göra vackra accentstycken och bli en del av dekorationer som den här.

Ebb & Flow är ett företag som erbjuder massor av underbara och eleganta mönster för ljusarmaturer som använder Edison-lampor. De är utformade för att visa upp lampans skönhet utan att dölja den bakom matt nyanser eller mörka färger. Genomskinlighet är en viktig detalj för sina mönster och skönheten i alla sina skapelser.

Bomma utformade en vacker samling av hängande lampor som heter Tim. Serien består av tre nyanser formade som droppar, som alla har en annan storlek.

De är sorterade med tre typer av hårdvara inklusive polerat rostfritt stål, koppar och matt svart.

Var och en av dessa hängsmycken är unik, handblåst. De arbetar alla med Edison-lampor. Pärlorna och nyanserna kompletterar varandra och lyfter fram varandras unika och skönhet.

MoreINSPIRATION
  • Använda Edison-lampor i nostalgiska interiördesigner
  • Vridning av Masonburkar i ljusarmaturer
  • Rengöringstips som hjälper dig att få Spotless Light Fixtures

Oda-lampan är skapandet av designer Sebastian Herkner. Dess design är mycket intressant, består av en bas av tunna pulverbelagda rör som stöder en stor handblåst glasskugga. Skuggan finns i en mängd olika färger som bärnstensfärg, rökgrå, opalvit eller svart. En enda Edison-lampa tänds, som liknar ett ljus.

Montrose-hänget är utformat för att se ut som en vintagelantern, och har en ram gjord av förvävd mässing och klara glaspaneler som håller en singel Edison glödlampa. Den kan användas både inomhus och utomhus, och lägger till en elegant vintage touch till inredningen varje gång.

Bordslampor och Edisonlökar går hand i hand. Dessa lampor är mycket uppskattade i sovrum tack vare deras mjuka och varma glöd och förmågan att skapa en mycket trevlig och mysig atmosfär. Eftersom de inte är lika kraftfulla och ljusa som andra glödlampor, kan du titta på dem utan att känna något obehag.

Med en lekfull och grafisk design kan dessa Dzoings visas på fyra olika sätt och i olika olika decorer och inställningar. De är härliga dekorativa armaturer för barnens rum, men de kan också se skulpturala och vackra i ett modernt vardagsrum eller ett sovrum. Du kan verkligen berätta vad de betyder för att representera. Kanske menade de att se ut som ett plan, en fågel eller ubåt.

Denna eleganta hänglampa visar vackert den eleganta och raffinerade skönheten i Edison-lampan. Det är skapat av Luxi, en studio som fokuserar på konstnärliga mönster, alla noggrant handgjorda av punktsvetsat stål. Deras hängande ljus kommer i en mängd olika anpassade ytor och kan kombineras med mer än 50 sladdfärger.

Formad som en dropp med vatten, verkar denna väggsconce vara gjuten precis runt årgångslampan. När det varma ljuset återspeglar sig i glasskärmen, ger det en gulaktig glöd. Det är en vacker och mycket elegant inomhus sconce som kan göra någon hall, badrum eller sovrum känns som en mysig reträtt.

Den här eleganta ljuskronan har en design med stark industriell och vintageinflytande, och den kombinerar dem i ett enastående utseende. Långa glödlampor kommer ut ur skärande ringar och ger ljuskronan ett skulpturalt utseende. Den obehagliga ytan och de solida mässingsarmarna är den perfekta kombinationen av vintage och industri.

Är det en trädgren eller en ljuskrona? Det är faktiskt båda. Grenen är en ljusarmatur som är utformad för att efterlikna den organiska skönheten eller det element som gav det sitt namn. Finns i vintage mässing, naturlig mässing, polerad nickel och polerad koppar, kan den klassiska och skulpturella designen anpassas på olika sätt.

Stella är en ljuskrona som är utformad för att hedra vackra italienska ljustarmaturer från 1800-talet.Dess design är både vintage och modern med en antydan om klassisk skönhet. Den har en serie gjutna mässingskonar i två olika färger: guld och svart, var och en låter en tappningslampa toppa genom.