Sängklädda väckarklocka av Florian Schaerfer

Sängklädda väckarklocka av Florian Schaerfer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ingen gillar ljudet av väckarklockan på morgonen. Det låter dock mindre irriterande när du har en ny och innovativ gadget. Florian Schaerfer har kommit med en mycket genial och kreativ idé. Han utformade ett lakan som har en väckarklocka inbyggd i sin design. Detta gör att användaren kan styra väckarklockan utan att ens öppna ögonen.

Lakan är inte helt annorlunda än någon annan, förutom att det har larmsystemet inbyggt. Den beröringskänsliga väckarklockan gör att du kan stänga av larmet med mycket liten ansträngning. Detta innebär också att du inte behöver någon reparera klocka längre och du behöver inte se till att telefonen är laddad och att larmet är påslagen.

MoreINSPIRATION
  • Kikkerlands väckarklocka
  • 5 Creative Wooden Alarm Clock iPhone Docks
  • Wood Clock Dock

Systemet har inbyggda högtalare som gör att du kan vakna med ljudet på din favoritmusikstation tack vare den inbäddade radion. Tre kontrollikoner är broderade på arket, så att du kan använda varje funktion som önskat. Klockkomponenterna är gjorda av silikon och imponeras på arket genom en lamell av EPS (elektroaktiv polymer), som aktiveras av el. När den är aktiverad, sträcker den och höjer silikonkomponenten, vilket ger de imprintade siffrorna som kan kännas på klockan.

Det här geniala larmsystemet gör att du kan känna igen tiden och bestämma om du behöver vakna eller du kan sova i ytterligare 5 minuter. Allhing är möjligt utan att ens behöva öppna ögonen. Det är roligt och väldigt praktiskt. Jag undrar om arket är maskin-tvättbart.