Sovrum Designs som lägger Glamour

Sovrum Designs som lägger Glamour
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du gillar en touch av glamour i ditt hem, är det bästa stället att framkalla det i sovrummet. Glamorösa sovrum finns i många former och bör uttrycka din personlighet. Oavsett om du vill befinna sig i en fantasikonfär eller dra tillbaka till Hollywoods gyllene era, lägg till en touch av glamorös inredning till ditt sovrum för att visa upp den här sidan av dig själv.

Wonderland sovrum.

Var djärv med dina mönster och färgpalett. Oroa dig inte för att gå för långt. Glamorösa sovrum borde känna sig som boudoirs och kan vara lite över toppen, även lägret. Se till att ditt val av linne matchar ditt utseende och håll rummet städat. Ett glamoröst rum förlorar snart effekten om röran börjar byggas upp.

Om några av dina inredningsidéer är lite där ute, är det bästa stället att visa extremiteterna i ditt sovrums sovrum. Om du har ett tema som stämmer överens med en föråldrad tid eller en glamorös del av världen, håll då inte tillbaka och gå efter det. Lägg till lyxiga mattor med djup och värme, golvbelysning och en himmelssäng. Se till att din färgpalett är hård och inte bortse från den.

Överdådig huvudgavel.

Om ett fantasinrum är lite för glamoröst för din smak, är ett annat bra sätt att nå utseendet med ett mer subtilt tillvägagångssätt att ändra huvudet. Ett dubbelt höjdtavbord är en bra utgångspunkt. Välj en som är vadderad och ser ut som om du kunde sova på den om du gjorde den platt. Denna utseende kommer att göra din säng tilltalande i en visuell bemärkelse. Om du vill gå för det, vänd dig över en hel vägg till en super stor glamourhuvudtavla.

Glamorös belysning.

MoreINSPIRATION
  • Glamour In The Details - 12 Lofts av OOOOX
  • Skönhetssalongdesigner Charm världen med sin glamour
  • Hur du kan vända ditt sovrum till en lyxig reträtt

Om du får belysningen rätt i ditt sovrum, kommer resten av det glamorösa utseendet att falla på plats. En ljuskronans montering är den bästa att gå för när det gäller ett takmonterat ljus. De kommer att lägga skimrande och gnistrande, men åter upp det glamorösa utseendet med en upphöjd gips stencil, eller en ros, där montering hänger från taket. Alternativt gömma din ljuskälla borta och tända tillbaka rummet genom att skina passningen på taket. Ett par stora beslag satt på båda sidor av sängen är ett annat sätt att skapa en glamorös, hans och hennes utseende.

Skimrande speglar.

Speglar lägger glamour i sovrum, så missa inte med att använda en i din design. En vintage spegel, med lite nöd till det, kommer att lägga till den glamorösa överklagandet av rummets inredning. Täck en hel vägg med speglar för den ultimata glamourösa effekten. Om din budget är mer begränsad, välj ett par speglar och häng dem över huvudet.

Arbeta rymden.

Glamour fungerar verkligen bra i sovrum med utrymme att spara. Om du har ett stort sovrum, var inte frestad att fylla utrymmet. Lämna gott om utrymme gratis och låta sängen dominera rummet, visuellt. Skapa en stark färgkontrast mellan sängen och resten av inredningen för att maximera effekten. Om du vill lägga till en tillfällig stol, välj sedan en schäslong för att lägga till den glamorösa effekten.

Fönster Väggar.

Golv till tak glas ser bra ut i många inställningar och passar verkligen ett glamoröst sovrum. Om du utformar ditt hem från början, överväga att ange en fönstervägg för sovrummet, så länge som strukturen kommer att stödja en. Om du är på bottenvåningen kan det vara möjligt att öppna din glamorösa fönstervägg och förlänga sovrummets glamorösa överklagning utomhus.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 och 13.