Före och efter: Dana & Ryans galley Kitchen Makeover

Före och efter: Dana & Ryans galley Kitchen Makeover
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns många saker i vårt liv som ibland behöver drabbas av en makeover. Det finns fall där de behöver reparera, de behöver ett annat utseende, eller du behöver bara lägga till något nytt och en makeover är ett perfekt alternativ. Ibland finns det föremål som behöver för att passa en viss inredning eller atmosfär eller de blir otroliga och behöver uppdateras.

En av dessa situationer hände med Dana och hennes pojkvän Ryan. De har en strand hem på Cape May och deras kök med skåp av blandade trätoner hade inte den rustika kustluften de ville. Därför valde de att göra några förändringar och trodde att en makeover är perfekt för det.

MoreINSPIRATION
  • 12 tips för att få ut det mesta av ditt kök
  • Roligt och färgstarkt kök makeover
  • Form och funktion i ett kökskök

De ville skapa en annan bild för sitt kära kök kök som kunde passa den avslappnade atmosfären i ett strandhus. Makeoveren bestod i att måla skåpens kräm och sedan lade de till lite nytt stänk. Den ljusa tonen de valde skapade en varm och vänlig atmosfär.Uppsiktigt måste ett vactionhem vara varmt, bekvämt och vänligt. Du spenderar de mest avslappnade stunderna och du borde njuta av all den komfort som ett fritidshus kan erbjuda dig. Om det kallas fritidshus ska allt vara och se ut som en "Semester". Inget ska få dig att känna sig obekväma eller se annorlunda ut.

Så ville Dana och Ryan ha ett nytt pentry kök som kan få dem att känna semesterluften och passa in i det avslappnade interiøret i en semesterstrand. Nu kan deras nya kökskök göra dem snygga och nöjda med det rustika kustnära utseende de har skapat för det. {found on circadee}