Fördelar med inomhus fontän

Fördelar med inomhus fontän
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En inomhusvattenfunktion är inte något vi brukar överväga, inklusive i vårt heminredning, främst för att de inte är mycket vanliga i de flesta kulturer och också för att vi vill undvika alla konsekvenser. Men låt oss inte hoppa till slutsatser just än. Det finns många sätt på vilka en inomhusvattenfunktion kan ha en positiv effekt på ditt hems övergripande inredning och atmosfär.

Vattenfall skapar alltid en fredlig, zen atmosfär och bjuda in oss att slappna av våra sinnen. Så varför inte dra nytta av allt det medan du slappar av i ditt hem?

En stående vattenfunktion som den här kan vara exakt vad din hall behöver se ut och känna sig speciell. Det är ett bra alternativ om du inte har mycket golvyta att slösa med ett sådant projekt.

Överväg att lägga till en sådan vattenfunktion till ingången. Det kommer att skapa en lugn och lugn atmosfär och alla som kommer in i ditt hem kommer att känna och koppla av den har det.

MoreINSPIRATION
  • Vattenfunktioner och hur man använder dem i design
  • Zen sovrum som bjuder lugn i ditt liv
  • 11 Fallande vattenfunktioner garanterat för att ge ditt hus en sofistikerad utseende

Sådana stående vattenfunktioner är också idealiska för badrum. De upptar ingen golvyta och de passar perfekt in i denna inställning. Kanske kan du vrida ditt handfat till en vanligt vattenfunktion.

Anledningen till att vattenvattenfunktionerna inte är så populära är delvis för att de måste vara omgivna av naturmaterial som sten. Men om du använder dessa organiska element inuti är det en helt annan historia. {Found on locatiarchitects}.

Utrymmet under trappan används sällan för någonting. Det betyder att det skulle vara den perfekta platsen för en vattenfunktion. Det skulle vara ett oväntat element men också en som du verkligen skulle uppskatta med. {Found on rhyzoma}.

En fristående vattenvägg kan också fungera som en rymddelare. Det kan vara det element som skiljer områdena i ett stort badrum, en stor accentfunktion för sovrummet eller ett elegant tillbehör till vardagsrummet. {Found on wstudio}.