Bästa 10 idéer för att lagra dina knivar säkert

Bästa 10 idéer för att lagra dina knivar säkert
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I köket finns det många redskap som kan vara farliga att arbeta med om du är försiktig och knivar är definitivt på första plats i toppen. Du måste se till att du förvarar dina köksknivar säkert för att undvika olyckor och så att dina barn inte når dem. Så låt oss ta en titt på några förslag och några sätt på vilket du kan göra det.

En magnetisk knivhållare är en av de mest praktiska och enkla lösningarna du kan hitta för detta problem. Du måste bara hitta en bra plats där du kan montera dem på väggen och du kan vara säker på att dina knivar kommer att stanna kvar. Detta system är också bra eftersom det är praktiskt och sanitärt. Finns för 19 euro.

Denna knivhållare är definitivt en av de mest intressanta utseende du kan hitta. Det är extremt enkelt. Designad av New York-baserade Schmidt Brothers innehåller detta 10-bitars set block- och stålknivarna i olika storlekar och former. Knivarna är utställda och lagrade i detta klara akrylblock. Tillgänglig för 250 $.

Dessa kniv verkar inte riktigt lagras säkert men vad du inte vet är att stativet har magneter som håller dem där. Taidgh O'Neills NoHo knivstativ är väldigt enkelt och är gjord av valnötträ och magneter av sällsynta jordartsmetaller. Det mäter 14 x 12 x 5 tum / 35,56 x 30,48 x 12,7 cm och det kan enkelt passa i vilket kök som helst. Tillgänglig för 160 $.

Om du vill ha något hållbart, enkelt och hygieniskt, kan ett rostfritt stål rack vara svaret. Alla knivar sitter säkert där och det finns ingen fara att av misstag skära dig själv medan du tar tag i dem. Den har en enkel design och den gjordes för att hålla. Det är bra för både restaurangkök och privata kök. Finns för 71 $.

MoreINSPIRATION
  • 10 smarta idéer för modern kökslagring
  • Moderna Lila och Spanien Kök Idéer från Spazzi
  • Köksdesign idéer med många lagringsalternativ

Ett bra knivförvaringssystem som också gör att du kan spara utrymme erbjuds av detta under skåpknivblock. Det låter dig lagra 8 knivar och det är ett förspårigt block som också är magnetiserat. Så det är inte bara det som lagrar dina knivar men det håller dem också säkra och lämnar inte plats för olyckor. Den är tillverkad av ett litet spannblock och innehåller monteringshårdvara. Tillgänglig för 35 euro.

Om du vill kan du också välja det klassiska knivförvaringssystemet. Detta träblock har slitsar för olika typer av knivar av olika former och storlekar och det har också ett utrymme för sax. Det är den grundläggande och klassiska typen som vi alla har eller haft någon gång i våra kök. Finns för 169 $.

Detta är en väldigt genial knivblodsdesign. Det är väldigt enkelt, väldigt intressant och det bästa är att du även kan göra en själv om du inte vill köpa den. Vad du behöver göra är att få några laminerade tallar hyllor och massor av bambu spett. Bestäm om dimensionerna och bygga lådan och fyll sedan den med spett. Found på plats.

Skulle det inte vara mycket lättare om du bara kunde ta kniven och sätta den direkt in i bordet? Det skulle vara ett mycket bekvämt och intressant lagringssystem. Grundtanken är att bordet har en serie slitsar som skärs i ytan och du kan sätta in en kniv i var och en. Det är samma princip som för de klassiska träblocken men istället för att du använder bordet.

Om du föredrar att lagra dina knivar i en låda antingen av säkerhetsskäl eller för att du helt enkelt gillar det på så sätt är det vanliga problemet att det inte finns några lagringssystem som låter dig organisera dem en efter en. Du måste bara kasta dem alla där och försök sedan hitta den du behöver som inte är helt säker. Men det här träblocket kan hålla upp till 15 knivar och var och en har sin egen plats. Finns för 18 $.

Det här knivblocket är mycket lik det som vi redan har irriterat dig och det var monterat under skåpet. Men det fina med det är att du också kan installera den någon annanstans eller du kan helt enkelt lämna den på disken. Den har 8 knivar och den är gjord av ek. Tillgänglig för 38 $.