Hemskydd i Baltimore

Hemskydd i Baltimore
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5
De rankningar och rankningar som uttrycks på denna webbplats är Freshome.com och kan ändras. Vi kan tjäna en provision på försäljning från de företag som ingår i vår ranking, men vi låter inte betalning påverka våra rankningar.

Ett säkerhetssystem kan verka som en onödig kostnad för dig, men till en tjuv är det en stor röd flagga. Faktum är att en studie visade att över 50 procent av inbrottstjuvar inte kommer att gå nära ett hus med ett säkerhetssystem på plats. Det är bra odds.

Våra val för bästa hemSäkerhetssystem

 • Frontpoint
 • Skydda Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Lyckligtvis är hemförsörjningen nu tillgänglig för varje budget. De sträcker sig från enkla DIY-system som fungerar bra i små lägenheter och sovsalar (och kan flytta med dig när du växer ut ur ditt mindre utrymme) till fullt anpassningsbara system med avancerade hemautomatiseringsfunktioner som låter dig låsa dina dörrar från andra sidan världen använder din smartphone. Lägg till i professionell övervakning och de lokala myndigheterna kommer att få ett meddelande om det andra ett alarm är utlöst.

Det är upp till dig att bestämma hur mycket säkerhet som krävs, men även ett grundläggande system kan gå långt mot att hålla din familj och dina värdesaker säkra. Tänk på vad du behöver och kolla in de alternativ som är tillgängliga för dig. Vi har valt våra favoriter och brutit ner dem här!

Grunderna för hemförsörjning

I sitt enklaste fall är ett hem säkerhetssystem ett nätverk av kameror och sensorer som rapporterar till en kontrollpanel via Bluetooth, WiFi eller fysiska ledningar. När en av sensorerna slås av slås larmet av. Vi rekommenderar att du åtminstone har dörr- och fönsteravkännare och ett ljudlarm.

Om du har ett "Gör det själv" -systemet är det självljudande larmet huvudavskräckande. Det varnar dig om faran och förhoppningsvis skrämmer alla inkräktare bort. Fördelen med den här typen av system är överkomligheten: den förhandlade kostnaden är liten jämfört med ett anpassat system och det finns inga månadsavgifter eller installationsavgifter. De är också lätta att ta med dig om du flyttar och du behöver inte lägga några hål i väggen. Nackdelen är att de är ganska lätta att inaktivera - klipp strömmen eller internet och ditt system är blind. Vissa DIY hemförsäkringsbolag låter dig dock lägga till professionell övervakning för en liten månadsavgift.

Anpassade system kostar ofta mer på förhand och kräver ett besök från en tekniker för att bestämma behoven hos ditt hem. De kräver typiskt professionell installation och minst 36 månaders övervakningskontrakt. Månadsavgifterna varierar beroende på vilken övervakning du får - bredband, fast eller mobil. Med dessa system låter en trippad sensor inte bara larmet i hemmet, det signalerar även övervakningscentralen som kontakter de behöriga myndigheterna och skickar dem till ditt hem.

Shopping för ett system

Hemsäkerhetssystem kommer som buntar eller specialbyggda system. Bundlar innehåller en kontrollpanel och ett antal sensorer och kameror. Många ger dig valet att köpa ytterligare sensorer om du behöver mer för att helt täcka ditt hem. Prissättning för buntar är vanligtvis tillgänglig direkt på företagets hemsida, men vissa kan kräva att du pratar med en säljare. Du kommer sannolikt att underteckna ett treårigt övervakningskontrakt med dessa planer.

Anpassade system är utformade speciellt för ditt hem. Ofta skickar företaget någon till ditt hem för att göra en platsundersökning, men det är upp till dig att bestämma hur mycket utrustning du behöver känna dig trygg. Om du bestämmer dig för att gå med den här typen av system, måste du ringa företaget för ett citat.

Oavsett vilken typ av system du väljer, kommer du sannolikt att sluta med samma utrustning. De flesta hemförsäkringsbolag använder 2GIG, GE eller Honeywell kontrollpaneler och sensorer. Lokala säkerhetsleverantörer använder också dessa tillverkare, men de kanske inte alltid har de senaste modellerna. Om du letar efter toppmoderna hemautomatiseringsteknik, är du mer sannolikt att hitta det du söker med ett nationellt företag.

Det viktigaste övervägandet när du väljer ett hemsäkerhetssystem är vilken typ av system som passar bäst på din plats. En lägenhet eller ett sovsal är inte idealiskt för ett permanent, hårddisksystem (och din hyresvärd skulle förmodligen inte låta dig installera en i alla fall). I så fall skulle ett DIY-system vara bättre passform. Men om du planerar att stanna i ditt hem på lång sikt, kommer ett permanent system inte att vara ett problem och kan lägga till värde för ditt hem eller landa dig rabatter på din villaägare försäkring.

Utöver det, tänk på vad som skulle göra dig trygg. Vi rekommenderar dörr- och fönstersensorer och en kontrollpanel, men om du skulle mår bättre att lägga till några rörelsedetektorer och säkerhetskameror, gör du det. Tänk på att mer utrustning kommer att höja dina förskottskostnader.

Våra bästa val för det bästa hemsäkerhetssystemet i Baltimore

För att rekommendera de bästa hemförsörjningsleverantörerna i Baltimore utvärderade vi flera DIY, buntade och lokala företag. Vi tittade på deras övergripande rykte (Better Business Bureau rating, Angies lista betyg, kundrecensioner), prissättning (öppenhet, kontraktslängd, månatliga övervakningskostnader) och kundservice (om webbplatsen hade en kontakt med kontaktpersonen, om en riktig person svarade våra samtal, om företaget erbjöd fri installation). Därefter jämförde vi våra resultat med våra övergripande bästa hem säkerhetsanvisningar.

Två lokala företag steg över resten.Crimpco och Baltimore Alarm & Security - de har båda tjänat Baltimore-området i nästan 50 år och kunderna har haft mycket positiv feedback för var och en av dem. Men dessa företag erbjuder endast anpassade system. Om du är intresserad av ett paket, kanske du vill kolla in Frontpoint eller Protect America istället. Och om DIY är mer din sak, kolla in Lowes Iris eller Piper NV.

Baltimore bästa lokala hemförsäkringsbolag

Crimpco:

Crimpco har utformat anpassade säkerhetssystem för bostadsboende i Baltimore sedan 1968 och är engagerad i att förbereda kunderna för dagens säkerhetsbehov och framtida säkerhetsförskott. Eftersom företaget fokuserar på skräddarsydda system tar säkerhetsexperterna tid att förstå dina säkerhetsbehov innan du skapar systemet för ditt hem.

Larmsystem som innehåller tangentbord och fönster- och dörrssensorer finns tillgängliga, liksom ytterligare funktioner, som t.ex. CCTV-system (Closed-Circuit Television). CCTV-system har säkerhetskameror som du kan konfigurera runt eller inne i ditt hem och inkluderar 24/7-timmars CCTV-övervakning så att du inte behöver hålla reda på videofödet.

System inkluderar även larmverifieringsteknik som hjälper dig att kraftigt minska falska larm. Crimpco erbjuder även brandövervakning, kolmonoxidövervakning och personlig säkerhetsövervakning med sitt GE Security Pro-system. De använder även Alarm.com för att göra interaktiv säkerhet, videoövervakning och ytterligare hemautomatiseringsfunktioner tillgängliga för kunderna via sin smartphone, surfplattform eller dator. Interaktiv säkerhet ger dig möjlighet att arm och avväpna ditt säkerhetssystem, låsa och låsa upp dina dörrar och ställa in påminnelser och varningar för ditt hem. Videoövervakning gör att du kan checka in på din familj eller husdjur eller kolla in ditt hem under specifika tider, till exempel när dina barn kommer hem från skolan. Hemautomatiseringsfunktionerna ger dig möjlighet att kontrollera din hems ljus och temperatur, så att du kan stänga av dina lampor när du är borta eller ställer in temperaturen när du kommer hem.

Cellövervakning startar vid $ 35 per månad, men du måste prata med en representant för att få en exakt citat.

Baltimore Alarm & Security:

Baltimore Alarm & Security erbjuder anpassade säkerhetssystem för hem av alla storlekar och är känt för sin högkvalitativa kundservice. Företaget garanterar flexibilitet för att planera möten och möta dina säkerhetssystembehov.

Du kan enkelt välja ett grundsystem med ett knappsats och ett högt ljudlarm och välja att lägga till ytterligare typer av säkerhet senare. Baltimore Alarm & Security erbjuder ytterligare enheter för detektion av yttre perimeter, så att du kan veta när någon har gått in i din gård, redan innan du når ditt hem. Och de har även interna rörelsedetektorer för att skydda dina dörrar från tvångsresa. Baltimore Alarm & Security erbjuder också unika system som tillgodoser funktionshindrade som strobe-larm för hörselskadade.

Liksom Crimpco finns ytterligare brandövervakning och CCTV-övervakning, men Baltimore Alarm & Security erbjuder även översvämningsalarm. Översvämningsalarm uppmärksammar kunderna när en pump slutar fungera eller det finns en okänd läcka, vilket hjälper dem att upptäcka problemet tidigt. Företaget tillhandahåller även temperaturlarm som låter kunderna veta när deras värmesystem inte fungerar korrekt. Integration är också tillgänglig så att du kan komma åt och kontrollera ditt system och dessa ytterligare funktioner från din smartphone eller dator. Prissättningen varierar, så du måste kontakta företaget för ett offert om utrustning och månadskontroll.

Lokala företag som inte gjorde klippet

Vi tittade också på dessa lokala företag, men av en eller annan anledning fick de inte plats på vår lista. Vissa svarade aldrig på våra telefonsamtal och andra kunde vi helt enkelt inte samla in tillräckligt med information för att känna sig bekväma att rekommendera dem.

 • Strat Security Systems
 • A-1 Säkerhet
 • Guardian Security Systems
 • Avnet Integrated Systems

Bästa bundna alternativen

Frontpoint: Frontpoint har tre skalbara paket som övervakar ditt brand- och kolmonoxidalarm såväl som ditt säkerhetssystem. Alla paket följer med cellulär övervakning och ett 36-månaders övervakningskontrakt. Du måste ringa företaget för en exakt citat.

Skydda Amerika: Protect America har fem anpassningsbara paket att välja mellan. Du behöver inte betala något i förskott, men du måste skriva ett 36-månaders övervakningsavtal. Precis som Frontpoint kräver Protect America att du pratar med en säljare för att få en exakt citat.

SimpliSafe: SimpliSafe erbjuder fyra säkerhetspaket för hem som är utformade för att passa en rad behov. Du kan också bygga ett anpassat system från början. Det finns inga kontrakt och du kan installera utrustningen själv, vanligtvis om några minuter.

Bästa DIY säkerhetssystem

Lowes Iris: Lowes Iris-system låter dig välja mellan flera startpaket eller bygga ditt eget system från början. Du har möjlighet att lägga till professionell övervakning för en låg månadsavgift.

Piper NV: Piper NV är en kompakt enhet med flera sensorer, ett larm och en inbyggd kamera. Den är idealisk för sovsalar och små lägenheter, men det går inte att lägga till professionell övervakning.

Förhindra falska larm

När du har utformat och installerat ditt säkerhetssystem, bör du vidta åtgärder för att förhindra falska larm. Baltimore polis svarar på hundratusentals larmsamtal varje år och 98 procent av dem visar sig vara falska.Det är ett stort problem eftersom det tar tid och polis resurser borta från faktiska nödsituationer och kostar staden en hel del pengar.

År 2003 inrättade Baltimore City False Alarm Reduction Program för att minska antalet falska larm som polisen svarade på. Alla boende med hemförsörjningssystem måste registrera sitt system med staden. Du får två fria fellarm under varje kalenderår. Något mer än det och du kommer att bli böter. Ditt tredje falska larm kostar dig $ 50 och mer kan kosta dig upp till $ 500 vardera.

Lyckligtvis är det ganska lätt att förhindra falska larm. Enkla saker som att se till att dörrar och fönster stängs ordentligt innan du sätter i systemet och att batterierna regelbundet byts ut i sensorerna går långt. Kolla in vår guide nedan för en komplett lista över åtgärder du kan vidta för att förhindra att ditt säkerhetssystem ljuder ett falskt alarm.

Hur registrerar du ditt larmsystem i Baltimore

Registrera ditt larm genom att fylla i Larmanvändarregistreringsbeviset och skicka det till adressen som anges på formuläret. Det finns ingen kostnad att registrera, men om du inte gör det kommer det att bli en böter på $ 500 för varje falskt alarm. EEP!

Vanliga frågor

Är ett hem säkerhetssystem värt det?

Ja. Ett inbrottsmål är att komma in och ut utan att få någon uppmärksamhet. En högt siren går och polisen dyker upp på tröskeln är det sista de vill ha. Även ett enkelt DIY-system kan få dem att tänka två gånger om att markera ditt hem som sitt nästa mål.

Enligt en studie av University of North Carolina-Charlotte kommer de flesta inbrottstjuvar att lämna ett hem omedelbart efter att ha upptäckt ett larmsystem och endast en liten procentandel kommer att försöka avväpna ett system som går ut. Du minskar din risk för att bli offer genom att installera ett hem säkerhetssystem.

Hemsäkerhetssystem kan också spara dig så mycket som 20 procent på din bostadsägare försäkringspremie. Försäkringsbolagen vet att bostäder med larmsystem är mindre benägna att rikta sig, vilket gör dem mindre riskerade att försäkra sig.

Hur mycket säkerhet är nog?

Bara du kan bestämma. Din granne kan vara nöjd med ett par sensorer och en kontrollpanel medan du kanske vill att några kameror och rörelsedetektorer ska känna sig riktigt säkra. Du måste också överväga storleken på ditt hem. Ett större område kommer självklart att kräva mer utrustning.

Vi rekommenderar dörr- och fönstersensorer och en kontrollpanel med ett hörbart larm. Det borde hålla ut alla utom de mest bestämda tjuvarna, plus ge dig en hel del trygghet. Och om du har ditt system professionellt övervakat, kanske du vill lägga till övervakade brand- och kolmonoxidalarm också. Oavsett var du bor, finns det risk för brand eller gasläckage. Ett övervakat miljösystem garanterar att hjälp kommer snabbt, även om du inte är hemma för att rapportera det.

Vad kan jag göra för att mitt hem inte ska riktas?

Det är en myt att inbrottstjänster endast riktar sig till de rika. Inbrott är missbruk av möjligheter och idag har nästan varje hushåll gott om värdefull, bärbar elektronik som ligger runt. Ett säkerhetssystem kan hjälpa till att avskräcka potentiella tjuvar, men du borde inte lita på det ensam. Kolla in vår guide nedan för några förslag på hur du gör ditt hem ett mindre tilltalande mål för inbrottstjuvar.

"Ge inte information till någon som frågar om ditt hemskydd. Om någon som hävdar att vara säljare kommer till din dörr eller ringer ditt hem och frågar om ditt hemskydd, vänd dem snällt bort dem. Individen kan vara en legitim försäljare från ett hemförsäkringsföretag som hoppas kunna sälja, eller att den som ringer kan vara en inbrottare som hoppas kunna hitta oskyddade hus. "

Baltimore County Police Department

Är cellulära system bättre än fasta system?

Kort sagt, ja. Det kan vara frestande att i första hand åka med ett fasta system eftersom det är billigare, men övervakning av fasta telefoner har en dödlig fel: ingen telefontjänst, inget säkerhetssystem. Cellövervakning är mycket svårare att inaktivera eftersom den bygger på samma celltorn som din smartphone använder. Även om tjuven skulle skära ström till hela ditt hus, har de flesta säkerhetssystem en batteribackup för att hålla larmet fungerande.

De bästa hemsäkerhetssystemen använder flera typer av övervakning. Till exempel erbjuder de flesta företag fast telefonövervakning med en mobil backup. På det sättet, om fastlinjen skärs, kan systemet fortfarande skicka ut en signal med sin cellulära anslutning.

Vad händer om jag är hyresgäst eller bor i en liten lägenhet?

Ett DIY-säkerhetssystem fungerar oftast bäst för hyresgäster. Din hyresvärd kommer inte att låta dig hårdvara ditt säkerhetssystem i din lägenhet, så det betyder att du måste hålla fast vid något trådlöst. De flesta DIY-system är lätta att installera och lätt att ta med dig om du flyttar. Här är några av våra bästa rekommendationer:

 • Frontpoint
 • Piper
 • Scout Alarm
 • SimpliSafe
 • iSmart Alarm

Poängen

Oavsett var du bor, har du risk för stöld och miljöfaror. Men den goda nyheten är att oavsett din budget finns det tillgängliga alternativ. Några av våra toppval levererar utrustning, service och tillförlitlighet.

Bästa Bundlar:Frontpoint,Skydda Amerika,SimpliSafe

Bästa Lokala: CrimpcoBaltimore Alarm & Security

Bäst för studenter, hyresgäster eller korttid:Lowes Iris,Piper NV