Hemsäkerhet i Birmingham

Hemsäkerhet i Birmingham
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5
De rankningar och rankningar som uttrycks på denna webbplats är Freshome.com och kan ändras. Vi kan tjäna en provision på försäljning från de företag som ingår i vår ranking, men vi låter inte betalning påverka våra rankningar.

Vad händer om du kan skydda ditt hem från inkräktare och kontrollera din termostat allt med samma enhet? Nå, nu kan du. Hemmets säkerhetsteknik har kommit långt under de senaste åren och är inte längre bara en väggmonterad manöverpanel med högt larm - ja det har de fortfarande, men nu kan du justera dina lampor, låsa och låsa upp dörrarna och bli informerad om ett rör håller på att brista. Denna heltäckande hemtäthetsteknologi handlar om sinnesfrid. Så, hur designar du ett hemförsörjningssystem som passar dig? Vårt team undersökte grunderna i hemförsörjningstjänster och de bästa företagen att titta på för att ta lite av gissningen för att skydda ditt hem.

Våra val för bästa hemSäkerhetssystem

  • Frontpoint
  • Skydda Amerika
  • SimpliSafe
  • Vivint

Grunderna för hemförsörjning

Den expansiva definitionen av hem säkerhet betyder inte bara mer än en gång-in-mill-inbrottslarm. Även om inbrott av inbrott kan vara kärnan i husägaren och hyresgästen anxiety, omfattar det totala hemskyddet också naturkatastrofvarningar - brand, kolmonoxid och översvämningar - såväl hemautomatiseringsfunktioner som du kan styra från din smartphone eller enhet, såsom låsning dörrar, kontrollampor och stänga av apparater. Hem säkerhetssystem finns i flera alternativ - från mycket anpassade system med professionell övervakning till buntpaket till DIY.

Shopping för ett system

Det är viktigt att förstå behoven hos din familj och hemma innan du handlar för ett hem säkerhetssystem. Att täcka dina baser är en sak, men installation av rörelseaktiverade lampor och kameror vid varje ingång och fönster kan vara överbelastning av säkerhet. Du vill inte tänka på någons hölje i ditt hus varje gång en tvättbjörn ringer ett rörelse-sensorns ljus. Tänk i stället specifikt om var du prioriterar skydd. Tjuvar letar ofta efter diskreta ytor på gården som kan fungera som gömställen - installera rörelsesensorljus i dessa områden som inte finns på din omedelbara radar. Du kan också installera skyddsanordningar för målningar, smycken eller ett kassaskåp som ljuder ett larm och meddelar dig när någon har manipulerats med dem.

Den grundläggande strukturen för hemsäkerhetssystem köljer ner till buntade och anpassade alternativ. Med ett bunt system kommer du sannolikt att få allt - utrustning och övervakning - till en fast ränta, men de flesta företag kommer att knyta dig till ett kontrakt. För skräddarsydda alternativ kan du ofta få ett tjänsteavtal mellan månad och månad, men utformningen av systemet är bunden att vara lite mer involverad, med en längre citatprocess.

Du kan också göra ditt hem säkerhetssystem, vilket innebär att du installerar systemet och övervakar det själv (med varningar som går till din smartphone eller enhet). Du har fortfarande möjlighet att betala för professionell övervakning.

Vad att fråga dig själv

Varje husägare kommer naturligtvis att ha olika preferenser. De flesta hemförsäkringsbolag är mer än glada att anpassa sina befintliga paket för att passa dina behov, eller ge dig de tillägg du behöver för att klä ut den specifika storleken och layouten i ditt hem.

Om du hyr och är inte helt säker på vad de kommande två åren håller, skulle ett DIY-system vara det mest dynamiska valet. De är relativt enkla att både installera och flytta (eftersom de inte är hårdkopplade till hemmet), och om du väljer att gå till självövervakningsalternativet inte skulle vara knutet till ett kontrakt. Men om du befinner dig mer förankrad (som om du äger ditt hem) kan ett kabelsystem med mer utrustning ge mer stabilitet och trygghet.

Freshome's Top Picks för det bästa hemsäkerhetssystemet i Birmingham

Birminghams lokala hemförsäkringsbolag rankades högt i kundtjänst, kvalitet och rykte. Vi tittade på Angie's List-betyg, kundrecensioner och många andra uppgifter som avslöjade tre lokala företag som slog det ut ur parken: On Guard Security, Central Fire Protection och Tamburello Protective Services, Inc.

Om du vill gå till den nationella stormärkesruten fann vi att Frontpoint and Protect America är båda bra val för hemförsäkringsföretag med högklassig kundservice, utrustningskvalitet och generellt rykte. Att gå med ett lokalt företag kan dock betyda bättre täckning och svarstid.

Birminghams bästa lokala hemförsäkringsbolag

På vaktsäkerhet

Sedan 2000 har On Guard Security tillhandahållit professionell säkerhet och CCTV-system till några av de mest konkurrenskraftiga priserna i området. De rankades # 1 på Angies lista åtta år i rad för säkerhetssystem i Greater Birmingham-området - ett faktum förstärkt av företagets grundliga anställningsskärmningsprocess.

Vill du kolla in barnet från köket? På Guard Security installeras både enkla kamerasystem och total övervakning av ditt hem för att göra ditt liv säkrare och enklare. Kamerasystem inkluderar DVR-inspelning på plats, IP-baserad NVR-inspelning och säker värdbaserad inspelning på plats. Om du är bekant med säkerhetskameror vet du att de kan kosta en liten förmögenhet. Lyckligtvis erbjuder On Guard Security snygga och moderna kameror till rimliga priser för de flesta husägare. Enkel internetkameror börjar med bara 200 dollar.

Om du redan har köpt ett säkerhetssystem för ditt hem är nästa affär bara för dig.När du byter ditt övervakade system till On Guard, kommer de att ge dig dina första sex månaders övervakning gratis. Övervakning är tillgänglig för telefonlinjer, mobiltelefoner och internetanslutningar. Efter installationen kommer anställda att visa hur ditt system fungerar för att säkerställa din fulla tillfredsställelse. Paket erbjudanden är tillgängliga för att möta din familj budget och installationen är gratis. On Guard erbjuder säkerhetssystem, brandlarm och kameransystem för ditt hem.

Central Brandskydd

Det finns inget behov av att bli avskräckt av namnet. Centralt brandskydd ger mer än brandlarmsystem. Detta Birmingham säkerhetsbolag erbjuder säkerhetslarm och videoövervakningssystem för att skydda dig, ditt hem och dina nära och kära. Med mer än 40 års erfarenhet kan Central Fire Protection räknas för att tillhandahålla prisvärda och effektiva säkerhets- och brandsystem som tillgodoser din livsstil.

Åtta hängivna anställda utgör teamet vid Central Fire Protection. Alla anställda har fått sitt certifikat för National Institute for Certification in Engineering Technologies (NICET). Dessa anställda är väldigt dedikerade till att erbjuda den största kundservicen.

Medan deras huvudsakliga fokus är kommersiella brandlarmsystem, erbjuder Central Fire Protection ett brett utbud av tjänster, inklusive bostadsskydd, åtkomstkontrolltjänster och brandlarmsystem. Övervakningssystem varierar men grundläggande säkerhetsutrustning kostar ungefär $ 600 med övervakningsavgifter på $ 15 per månad för telefonlinjer och $ 25 per månad för trådlösa radiosystem. Ditt hem får kontinuerlig övervakning och service 24/7. Uppskattningar är gratis, så ring idag för att få en central brandskyddsmedlem besöka ditt hem för att ge dig ett gratis offert.

Tamburello Protective Service

Tamburello Protective Service tillhandahåller ett brett utbud av tjänster till sina grannar i Greater Birmingham-området. De erbjuder bostads-, kommersiella och industriella säkerhets- och brandlarmssystem, CCTV-kameror, centralstationsövervakning, åtkomstkontrollsystem, portoperatörer och de alltid praktiska intercom-systemen. Tamburello har tillhandahållit topplinjen säkerhets- och tekniska apparater sedan 1976.

Medarbetarna hos Tamburello arbetar noggrant för att ge dig den ultimata säkerheten. De är auktoriserade återförsäljare för GE, Honeywell, Digital Monitoring Products (DMP) och Ademco. Tamburello Protective Service erbjuder även toppmoderna säkerhetskameror med 24/7-övervakning som tillhandahålls av det lokalt ägda centralstationen. Deras kundservice är lättillgänglig för att svara på några av dina frågor angående alarmsystempaket.

Larmövervakning är tillgänglig via fasta telefoner, mobilanslutningar och din internettjänst. Med Tamburello kan du till och med få uppdateringar till din telefon för att meddela när ditt system har varit oförarmat. Med fjärrarm och avväxlingspaket är det möjligt att styra säkerheten i ditt hem från vilken smart enhet som helst.

Med 40 års erfarenhet under sitt bälte har Tamburello upplevt de högteknologiska förändringarna i hemmet och har hållit den senaste utrustningen. Kort sagt, det är ett framåtriktat säkerhetsföretag som är angelägen om att ge dig bästa möjliga säkerhet och bekvämlighet.

Bästa bundna alternativen

Frontpoint: Frontpoint erbjuder tre uppgraderbara paket, var och en kräver minst 36 månaders övervakningskontrakt. En ren, uppdaterad och professionell webbplats gör citatprocessen en vind. All-trådlös utrustning kan skickas direkt och kräver ingen professionell installation.

Skydda Amerika: Det här nationella kraftverket erbjuder en gratis livstidsgaranti på all utrustning, så den återställer sin servicelinje: fem uppgraderbara paket, ingen initial betalning för utrustning, inga installationsavgifter och kräver 36 månaders övervakningsåtagande.

SimpliSafe: SimpliSafe sitter fast vid grunderna och gör det enkelt för dig: inget årligt kontrakt, ingen mellanhänder och ingen fast telefon krävs. Fyra paket att välja mellan, all trådlös utrustning och en rimlig $ 230 för sina fristående säkerhetssatser.

Birminghams bästa lokala hemförsäkringsbolag

Bästa DIY säkerhetssystem

Lowes Iris: Iris är det mest lurade DIY-systemet på marknaden som drar ut alla stopp när det gäller anslutna tillbehör och frivillig professionell övervakning. Iris har tre olika kit med varierande tillbehör, och priset är från $ 129 till $ 249, och tar bara en timme att installera.

Piper NV: Elegant och kompakt, Piper NVs allt-i-ett-säkerhetstorn är skräddarsydd för en lägenhet. Dess relativt lilla storlek - jämförbar med en stor burk - belyser värden av kraftfulla säkerhetsverktyg i sin arsenal: en nedsänkt vy, streaming-färdig kamera, samt detektorer för rörelse, ljud, ljus, temperatur och fuktighet.

Lokala företag som inte gjorde skuren

När det gällde kundtjänst, övergripande rykte och ger tydliga prissättningsstrukturer, kom de tre lokala namnen slutligen upp för den bästa hemtjänsten i Birmingham.

  • Tillhandahållande Hem
  • AAA-säkerhet
  • ADS-säkerhet

Förhindra falska larm

För att undvika förlägenhet, krångel och allmänt slöseri med tid (ditt och Birminghams polisavdelning) för falska larm, ta en titt på några riktlinjer för att behålla ditt system och hålla det falskt larmfritt.

Att förebygga falska larm är oundvikligen en del av att hantera ett hem säkerhetssystem. Överväg vad du ska göra för ditt samhälle och den lokala polisstyrkan genom att hålla nödsituationer som skickas till verkliga nödsituationer. I många fall, desto bättre utrustning, desto lägre är risken för falsk larmaktivering.Det är där ett företag som Protect America med sin livstidsutrustning garanti kan vara en stor tillgång.

Vanliga frågor

Vad söker den typiska inbrottstjänsten när man identifierar ett mål?

Det viktigaste att vara tjuv är förmågan att bryta in snabbt, effektivt och utan att ses. Därför kan ha stora buskar runt ditt hus de kunde gömma sig, brist på säkerhetssystemskyltar och frånvaro av förbipasserande är inte avskräckande. Om det verkar som om det skulle ta dem mer än några minuter att komma in och ut, kommer många tjuvar att kämpa för ett lättare mål.

Behöver jag faktiskt ett hem säkerhetssystem?

Hemsäkerhet kommer att se annorlunda ut för alla beroende på plats och typ av bostad. Men kom ihåg att ungefär var 13: e sekund upplever ett amerikanskt hem ett inbrott. Det enda förekomsten av ett säkerhetssystem på plats kan avskräcka en inbrott för ett lättare mål.

Hur påverkar ett hemförsörjningssystem min husägares eller hyresgästers försäkring?

Med ett säkerhetssystem kan du, beroende på ditt försäkringsbolag och plan, ofta spara upp till 20% på dina försäkringsräntor. Var noga med att kolla med din leverantör.

Det spelar ingen roll hur långt ett säkerhetsbolagets övervakningscenter är från mig?

Vi rekommenderar att du väljer ett företag vars övervakningscenter (om du faktiskt väljer att välja professionell övervakning, det vill säga) är mindre än 250 miles från din hemmabas - det är det bästa sättet att garantera täckning och skydd.

Poängen

Du vet hur viktigt ditt hem är för dig, och har nu en mängd alternativ för att hålla det säkert och effektivt. Vi har narrowed down de bästa konkurrenterna för dig, nu är allt du behöver göra för att designa det system som kommer att fungera för dig.

Bästa Bundlar:Frontpoint,Skydda Amerika,SimpliSafe

Bästa Lokala:På vaktsäkerhet,Central Brandskydd,Tamburello Protective Service, Inc

Bäst för studenter, hyresgäster eller korttid:Lowes Iris,Piper NV