Hemsäkerhet i Las Vegas

Hemsäkerhet i Las Vegas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5
De rankningar och rankningar som uttrycks på denna webbplats är Freshome.com och kan ändras. Vi kan tjäna en provision på försäljning från de företag som ingår i vår ranking, men vi låter inte betalning påverka våra rankningar.

Tänk på hemförsörjning och en gammal, vitvit låda kan komma ihåg - eller kanske en av de dörrlarm som kräver att du trycker på en knapp varje gång du öppnar dörren. Det är inte alltför spännande. Tack och lov, hemförsörjningsvärlden - nej, hemautomatisering har katapultat långt bortom den sorgliga pipande lådan.

Våra val för bästa hemSäkerhetssystem

 • Frontpoint
 • Skydda Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Visst, det finns heminvasioner som inträffar (och att hemsäkerhetssystem kan bidra till att avskräcka). Det är inte allt ett säkerhetssystem kan göra idag, inte allt fullt av döm och dysterhet. Anslut ditt brandalarm och kolmonoxidmonitorer till brandkåren. Lås dina dörrar från din mobiltelefon, eller kontrollera att ugnen är avstängd och att luftkonditioneringen är inställd på rätt temperatur. Vissa helautomatiska system låter dig även styra ljud och video, så du kan lyssna på musik eller titta på filmer i vilket rum som helst.

Det finns massor av hemförsäkringsbolag där ute som erbjuder otaliga funktioner, med olika prispoäng att matcha. Det kan vara svårt att välja det bästa för ditt hem. Det är där vi kommer in. Vi utvärderade de bästa hemförsäkringsbolagen och fann att om du hyr eller äger, finns det något där ute för dig.

Grunderna för hemförsörjning

Hem säkerhet är helt enkelt, men ibland är det inte rätt att hitta rätt inställning. Så hur vet du om du köper för mycket - eller värre, inte tillräckligt? Det beror på din speciella levnadsförhållande, för att vara ärlig. Behöver du något som bara meddelar dig, polisen eller brandkåren när ett alarm går av? Eller vill du ha mer övervakning, som kameror, i varje rum?

Först måste du förstå vad du köper.

Vill du ha professionell övervakning eller självövervakning?

Professionellt övervakade larmsystem är anslutna till call centers som kontaktar de första svararna om larmet släcks. Naturligtvis måste du ha professionell övervakning, du måste antingen ha en fast telefon, internetuppkoppling eller mobiltjänst. De tar ut ett månatligt övervakningsabonnemang, något du inte behöver betala om du tjänar som din egen montior.

DIY-övervakning innebär att du kommer att bli den som får det samtal som larmet har blivit aktiverat. Om någonting seriöst är på väg, blir du den som ringer 911. Inga månadsavgifter, men allt du behöver göra är att köpa utrustningen, ställa in den på din internetrouter och du är inställd.

Behöver du bunden säkerhet eller ett anpassat paket?

De flesta hemförsäkringsbolag erbjuder två alternativ. Den snabbaste vägen är det medföljande säkerhetspaketet. Precis som ett kabel-tv-paket finns det några alternativ, till ett par olika prispunkter. De flesta grundläggande paket ger dig det lägsta som vi skulle rekommendera - det är dörr- och fönstersensorer och övervakning av fasta nät. Premiumpaket inkluderar internet- eller mobilövervakning, och fler sensorer och gizmor. När du bestämmer vilken bunt du vill, kommer den månatliga kostnaden sällan att förändras. Men det här är vanligtvis en avtalsbrytare för studenter eller hyresgäster: Buntpaket kräver generellt 36 månaders kontrakt. Tre år! Det är mycket längre än genomsnittet leasing.

Anpassade paket är idealiska för personer med större bostäder eller mer unika behov. För att få en exakt citat och bedömning av vilken typ av anpassat hemförsörjningssystem du behöver, skickar de flesta hemförsäkringsföretag en representant för att utvärdera vad som krävs. Med detta praktiska tillvägagångssätt kan du fatta ett välgrundat beslut baserat på behoven hos ditt hus. Även om du behöver hjälp av en professionell för att komma igång, kommer du inte att vara på kroken under lika lång tid. Månad-till-månad kontrakt är typiska med anpassade paket.

Det DIY alternativet är en annan bra för den inte-kontrakt uppsättning. Köp din utrustning, installera den och ringa dig själv. Bara vet att du kommer att vara egen operatör och dispatcher.

Innan du köper

Innan du klickar på "Skicka order" -knappen, var noga med att fråga dig några frågor:

 • Hur redo är jag att begå? Om du är en hyresgäst som alltid är på resande fot, skulle det inte vara så mycket meningsfullt att begå ett 36-månaders kontrakt - speciellt om du har mindre än ett år kvar på ditt leasingavtal.
 • Vill jag vara den som svarar samtalet? Vissa människor gillar att veta att de inte kommer att skicka falskt alarm till proffs andra som att veta att det är exakt vem som får varningen.
 • Vilka andra förmåner är jag efter? Om du är en husägare kan det finnas några förmåner för att få ett toppmodernt automatiskt hem säkerhetssystem, som en paus på din villaägare försäkring.

Våra bästa val för det bästa hemsäkerhetssystemet i Las Vegas

För att hitta de bästa företagen för att betjäna ditt system utvärderade vi sju lokala alternativ. Några är industristöden, runt i årtionden, medan andra företag fortfarande får sitt namn där ute. Vi lägger deras kundservice, utrustning, ansvarsförmåga och prissättning till testet. Med dessa kriterier sätter vi dem emot våra nationella rekommendationer.Av de sju företagen vi utvärderade stod bara två ut.

Las Vegas bästa lokala hemförsäkringsbolag

Brantley Security SystemsBrantley Security Systems är ett lokalt ägd och drivet bolag bildat 2004. Presidenten för Brantley Security Systems har servitat Las Vegas Community i säkerhet sedan 1993. Företaget har visat sitt engagemang för kvalitet genom att ha en lokalt ägd och opererad centralstationsövervakning Centrum. Företaget säljer inte eller underleverantörer övervakningsavtal så att du vet att du får en bra tjänst när du har problem.

Brantleys Residential Security System erbjuder intrångsdetektering som sin starkaste kvalitet.

Intrusion Detection ger dig möjlighet att upptäcka oönskade försök att komma åt din egendom, hemma och kära. Det enklaste sättet att bygga denna känsla av säkerhet är att investera i ett Brantley Security Systems Inbrottslarmsystem. Företaget kommer att arbeta med dig för att bygga ett unikt och omfattande system för ditt hem.

Brantley Security Systems affärstjänster ger företagare flexibiliteten att skydda, hantera och kontrollera fastigheter och personal. Skyddet är lagat med inbrottslarm för skydd, åtkomstkontroll för att hantera auktoriserad tillträde och kameror för identifiering och förlustförebyggande. Övervakningstjänster omfattar bevakat vakthantering, Öppna och stänga rapportering, Schemaläggning och Cell Back-up.

Brantley Security Systems erbjuder fyra paket till nya kunder, varav tre innehåller cellövervakning. Grundläggande cellulär övervakning kostar $ 60 per månad, men om du inte behöver mycket utöver ett grundpaket, kan du betala så lite som $ 19 per månad.

AlarmcoAlarmco startades av Lew Whitney 1950. Det kallades då Merchant Patrol and Alarm. Företagsnamnet Alarmco, Inc. inleddes i april 1964. Mr Whitney gick till Los Angeles och lärde sig verksamheten genom att arbeta utan lön på ett Los Angeles larmföretag. Han installerade på dagen och sprang tjänsten på natten. Han kom tillbaka till Las Vegas och installerade sitt första larm i en sparsam drogbutik på Fremont Street. Företaget har sett många förändringar sedan dess, eftersom det har ökat sin service och varumärke.

Alarmcos låssmed tjänster är en paus från hemmet säkerhetstendens. Där hittar du ett spektrum av låssmedtjänster. Oavsett vad din låssmed behöver - från fordonsbrister till byggnadssäkerhet erbjuder Alarmcos låssmedare prisvärda lösningar på dina låsproblem.

Alarmcos låssmedlare installerar alla typer av låshårdvaror, inklusive: Hävarlås, deadbolts, panikhårdvara, dörrlås och mycket mer. Om du behöver flera nivåer av nyckelinmatning för ditt företag kan Alarmco konfigurera ett Masterkey-system som är skräddarsydd för din situation.

Alarmco bär det allra bästa i High Security Signature-kontrollerade lås och nycklar som alla kan vara masterkeyed.

Letar du efter ett elektroniskt inmatningssystem för att kontrollera tillgången till ditt företag under angivna timmar eller bara för att hjälpa till att spåra anställningsaktivitet? Alarmco erbjuder ett brett utbud av trådlösa, trådlösa och fristående system som passar dina behov och budget.

Alarmcos hem- och företagssäkerhetstjänster erbjuder brandlarm, elektronisk inmatning och videoövervakning.

Företag som inte gjorde klippetFem lokala företag lever inte upp till våra standarder. Vissa hade verkligen hemska webbplatser som gjorde det omöjligt att avgöra vilka system de faktiskt erbjöd. Andra fick dåliga recensioner från tidigare kunder, andra svarade helt enkelt aldrig på våra frågor när vi ringde och mailade.

 • Progressivt hem
 • A & B Säkerhet
 • I skyn
 • Sting Alarm
 • Synergysäkerhet

Bästa bundna alternativen

 1. Frontpoint: Frontpoint är ett prisvärt alternativ med enastående kundservice. De erbjuder DIY-installation av sitt mobila övervakningssystem, vilken Frontpoint skickas direkt till din ytterdörr. De erbjuder tre paket som kräver ett 36-månaders kontrakt.
 2. Skydda Amerika: Protect America erbjuder en DIY trådlös installation med ett 36-månaders kontrakt. Men de erbjuder en hel del fem säkerhetspaket. Dessutom skyddar America inte några förskottskostnader.
 3. SimpliSafe: Om priset är en dealbreaker är SimpliSafe $ 15 per månad för mobilövervakning svårt att slå. SimpliSafe erbjuder fyra paket och kräver inga kontrakt.

Bästa DIY säkerhetssystem

 1. Lowes Iris: är kärnan i DIY. Lowes erbjuder startpaket för enkel installation, eller du kan bygga upp din installation från början. Dessutom erbjuder Iris professionell övervakning som tillägg för en låg månadsavgift.
 2. Piper NV: Om du bor i en studio eller en liten lägenhet med ett sovrum, så är Piper NV-säkerhetssystemet vägen att gå. Perfekt för människor utan mycket utrymme att täcka, det är ett fristående torn med en 180 graders kamera, rörelse- och ljudsensor och hörbart larm.

Förhindra falska larm

Falska larm kan vara en stor huvudvärk, speciellt för de första respondenterna. Hur kan du göra ditt bästa för att förhindra falska larm i ditt hem? Vi föreslår att alla som är gamla nog att arbeta med systemet lär sig att stänga av och på. Det finns ett kort fönster när du kan avväpna det innan de professionella heter. Lås dörrar och fönsterinnan aktivera systemet. Kontrollera din utrustning regelbundet. Och utöva ett ordentligt underhåll av ditt larm - det här gäller att byta batterier.

Hur registrerar du ditt larmsystem i Las Vegas

Du behöver inte. Las Vegas kräver inte att invånarna registrerar sina hem säkerhetssystem.

"Invånarna behöver inte registrera sitt hemlarmsystem med vår polisavdelning.I händelse av ett polissvar i ett falskt larm, debiteras polisavdelningen. Vissa alarmföretag kan dock ha avgifter för falska larmresponser. "

, Î Las Vegas Metropolitan Police Department

Är ett hem säkerhetssystem värt det?

Ja absolut. I en studie i 2012 studerade forskare vid University of North Carolina i Charlotte, inbrottstjuvar och frågade dem den här frågan. Sixtio procent av dem sa att de skulle stoppa i spåren om de såg ett säkerhetssystem för hemmet. Hur är det för ett testamente?

Hur mycket säkerhet behöver jag faktiskt?

Vi rekommenderar att du väljer ett system med minst ett hörbart larm, dörrgivare och fönstersensorer. Vart du åker därifrån är det verkligen en fråga om hur mycket utrymme du täcker och hur mycket automatisering du kommer efter.

Poängen

Hemsäkerhet kan ge dig den sinnesro du behöver för priset (och förmåner) som du efter det. Tänk på vad du efter och får installera!

Bästa Bundlar:Frontpoint,Skydda Amerika,SimpliSafe

Bästa Lokala:Brantley Security Systems, Alarmco

Bäst för studenter, hyresgäster eller korttid:Lowe är Iris,Piper NV