Husägare Försäkring i Idaho

Husägare Försäkring i Idaho
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att köpa ett hem är en stor sak. Så är att hitta rätt husägare försäkring för att skydda den. Här på Freshome satte vi oss för att hitta de bästa husägare försäkringsleverantörerna i Idaho. Vi utvärderade utmanarna baserat på finansiell styrka, täckningsalternativ, överkomliga priser och kundservice. Vi slog ner listan till några standoutföretag som vi rekommenderar starkt.

Jämför husägare försäkringspriser

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

De bästa husägare försäkring i Idaho

Freshoms bästa rekommendationer: Amica, Liberty Mutual, State Farm

Vi gick igenom en stor lista över försäkringsbolag i ditt område för att ge dig våra val av de bästa rekommendationerna. Vi ansåg pris, finansiell styrka och expertrekommendationer för att leda oss till en lista som vi tycker passar bäst för era behov.

Den mest populära försäkringspolicyen för husägare i USA är en HO3-policy. En HO3-politik är också känd som en särskild formulärpolitik eftersom det är en hybridpolicy som kombinerar både öppna och namngivna faror.

En fara är en händelse eller katastrof som orsakar skada och förstörelse ditt hem och tillhörigheter. Bränder, översvämningar och inbrott är alla saker som kvalificerar sig som faror, men kanske inte specifikt omfattas av din policy. Enligt HO3-policyen omfattas ditt hem av en öppen policy, vilket innebär att ditt hem är täckt för eventuella skador som uppkommit utan att det är särskilt angivet på listan med undantag i din policy. Dina tillhörigheter omfattas av en policy med namngiven fara. En policy med namngiven faror täcker bara dina ägodelar om de skadas av de faror som anges i policyn.

Våra prover citat baserades på en enda familj, helt ny, 2 våningar stadsbostad i Boise med $ 200.000 täckning med en HO3 policy. För att få ett prov offert behöver du en mängd information på ditt hem, men vi kommer att diskutera det senare. Det är absolut nödvändigt att veta att alla fall måste vara specifikt kurerade för att passa dina behov. Det innebär en grundlig kommunikation med din agent och förväntar sig en varierande grad av citat i jämförelse med dem vi tillhandahåller.

Våra citat
Amica$ 441 per år
State Farm$ 522 per år
Liberty Mutual$ 1 756 per år

Det är inte bara viktigt att jämföra citat när man överväger vilket försäkringsbolag att välja, men det är också nödvändigt att se hur de står i finansiella styrkor. Finansiella styrkor visar hur det är möjligt för ett företag att uppfylla sin policy och avtal med en kund samt prissättning, policyutbud, hur enkelt det är att navigera i fakturering och betalning, total kundnöjdhet och hur enkelt det är att kommunicera med försäkringsgivaren. Våra förslag uppfyllde våra kriterier, vilket var en J.D. Power-övergripande rating på 3 stjärnor eller mer, A.M. Bästa betyg på B + eller mer och en hög finansiell styrka från Moody's och / eller Standard and Poor's.

Vårt bästa val för husägare försäkring i Idaho är Amica eftersom de erbjuder de bästa priserna per vårt urval och hade höga finansiella styrkor, med den högsta hemförsäkringsplockningen för JD Power 2015. Dessutom fann vi State Farm och Liberty Mutual var bland våra topp tre val eftersom de uppfyllde normerna för de finansiella styrka företagen vi nämnde, samt erbjöd några av de mest rimliga och konkurrenskraftiga priserna.

Vad du borde veta innan du får ett citat

Nu när du är välkänd över vilka företag du ska leta efter för att få den bästa villaägaren försäkring i Idaho, kanske du vill veta vilken information du behöver för att komma igång. Låt oss få rätt till det.

Överdrag att överväga

Att köpa ett hem är en av de största investeringarna du kommer att göra, så det är viktigt att du får rätt mängd täckning för ditt hem. Vi har redan diskuterat en grundläggande HO3-policy. Men, om du är orolig, kommer det inte att ge dig tillräckligt med täckning?

Om du är ägare till högvärdesobjekt (samlarobjekt, smycken, elektronik, antikviteter) och känner en standardpolicy ger dem inte så mycket skydd som du vill, kan det vara klokt att titta på en HO5-politik. En HO5-policy gör det möjligt för dina personliga ägodelar att vara på en öppen riskpolitik, vilket innebär att de skulle omfattas av alla de faror som ditt hem omfattas av. Dessutom har dessa objekt som värderas av både din försäkringsgivare och en bedömare säkerställer att du inte underförsäkras om dessa objekt är skadade, förstörda eller stulna.

Det är viktigt att notera att översvämningsskador och avloppsskador inte omfattas av en standardpolicy. Vi kommer att få mer till översvämningsförsäkring nedan. Det är ditt ansvar att hålla ditt septiska system uppdaterat och rengöras. Regnskuror kan orsaka avloppsbackar om ditt system inte är ordentligt omhändertagen, eventuellt orsakar du tusentals dollar i skador. Om ditt hem har ett gammalt septiskt system kan det vara klokt att lägga till skador på avloppssäkerhet på din policy, eftersom det bara kostar $ 40- $ 50 per år för att lägga till din policy.

Vad du kan förvänta

Priserna varierar från policy till policy, eftersom varje fall är specifikt kuratiserat för att passa den kundens behov. Med det sagt, Idaho satser är bland några av de mest prisvärda i staterna med en genomsnittlig $ 547 årligen. Men om du har en $ 2 miljoner dollar hem med en i grund pool och dyra inredning, kan du förvänta dig att betala en högre premie. Åldern på ditt hem, ditt tidigare hemförsäkringskrav och till och med din kreditpoäng är alla saker som kan påverka ditt bidrag.Försäkringsbolag använder din kreditpoäng för att utvärdera risken att du kommer att betala eller göra mer fordringar än en person som har en genomsnittlig eller hög kreditpoäng.

Om ditt hemförsäkringsbolag erbjuder bilförsäkring också, kan det vara en bra idé att kolla in dessa två strategier tillsammans. Att göra det kan ge dig besparingar och besväret med att hantera två separata försäkringsbolag.

Information att ha till hands

För att kunna ansöka om ett offert som exakt kommer att beräkna vilken typ av priser du ska hantera måste du ha mycket information om ditt hem i din ficklås redo att gå. För att säkerställa att detta är en enkel process för dig har vi sammanställt en lista över de grundläggande grunderna du borde veta:

  • Ålder av hemmet
  • Kvadratmeter
  • Byggnadsdetaljer (tak, struktur, källare, sidospår)
  • Antal badrum och sovrum
  • Avstånd från närmsta brandstation, polisstation och sjukhus
  • Avstånd från närmaste brandvatten
  • Förekomst av rök och inbrottslarm
  • Antal vedeldade spisar
  • Tidigare bostadsrenoveringar
  • Personliga hemförsäkringskrav gjorda under de senaste 5 åren

Det är också viktigt att ha en detaljerad lista över dina personliga ägodelar för att säkerställa att de är tillräckligt täckta. Om du har ägodelar som är arvingar, konstverk, smycken, antikviteter eller något annat värdefullt föremål, är det klokt att få dem att värderas av en taksägar och ditt försäkringsbolag, vilket garanterar att du inte är försäkrad.

Idaho Förordningar / Lagar

Som de flesta stater i USA är hushållers försäkring inte skyldig enligt lag i Idaho. Det är dock troligen krävs av din långivare. Vanligtvis kommer din långivare att kräva att ditt hem ska täckas under minst det belopp du lånade för att köpa ditt hem.

Jämför husägare försäkringspriser

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

Varför är Idaho satser så låga?

Vid ett genomsnittligt årligt premie på 544 dollar är Idahos husägare försäkringspriser mycket överkomliga. Med en låg brottsfrekvens och ligger i ett område som inte tar emot många av de mer extrema naturkatastroferna ger det Idaho några av de billigaste premierna i landet. Det här är bra för din plånbok eftersom det ger dig en liten kudde om du vill lägga till extra försäkringar på ditt hem för andra saker som dyra landskapsarkitektur eller till och med en pool som kan stapla priset i andra stater där premierna är långt över om inte två gånger Idaho-genomsnittet.

Vanliga frågor

Vad är vanliga täckningsbrister?

Några naturkatastrofer, mögel och översvämning (som diskuteras nedan). Om du bor i ett område som drabbats av naturkatastrofer som mudslingor, jordbävningar och konstgjorda omständigheter (t. Ex. Teton Dam Collapse), bör du prata med din agent om att få ytterligare omslag. Mögelrening är inget skämt. Det är kostsamt, irriterande och kan innebära att du förstör delar av ditt hem för borttagning. Upplev extrem fuktighet på somrarna eller bo i ett område där fukt är ett problem? Mögel täckning är ett alternativ, prisvärd och bör övervägas om du tror att du är i fara.

Vad sägs om översvämningsförsäkring?

Översvämningsförsäkring ingår inte i en standard HO3-policy. Om ditt hem ligger i en översvämningsplan, är det av bästa intresse att undersöka en översvämningsförsäkring eftersom du riskerar att hantera potentiell översvämning och överdriven regnskada. NFIP [National Flood Insurance program] skapades av regeringen för att skydda husägare mot översvämningsskador och är också vem du kan köpa din översvämningsförsäkring från. Är du osäker om ditt hem ligger i en översvämningsplan? Kolla in den här kartan från FEMA, som kommer att ge dig översvämningshistoria i ditt område samt den nuvarande risken.

Hur mycket ansvarsförsäkring behöver jag faktiskt?

Du kan förvänta dig att ha ett standardbelopp på 100 000 USD av ansvarsförsäkring på din villaägare försäkring. Denna täckning kan ge ekonomisk befrielse för skador och försvar (advokatavgifter och bortom). Det finns dock en chans att du känner att du kanske behöver mer täckning än vad som erbjuds på din policy. Genom att enkelt lägga till en personlig paraplypolicy kan du få en extra skyddssäkerhet. Denna paraplypolitik kan lägga till var som helst från $ 1 till $ 5 miljoner i ansvarsskyddet.

Vidta åtgärder

Du har all nödvändig information att gå vidare för att hitta de bästa husägarnas försäkring för ditt hem. Om du tror att det finns några steg du behöver granska i den övergripande hemägande processen, kolla in den här artikeln eftersom det ger riklig information om varje steg på resan. Detta är ett av de sista stora språng att ta för att bli beredd att bosätta sig i drömmarnas hem. Samla nödvändig information, jämföra citat och använd den här artikeln som en guide för att hitta den bästa passformen för dig och din framtid.

Freshoms bästa rekommendationer: Amica, Liberty Mutual, State Farm

Jämför husägare försäkringspriser

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

media_id =”mitten”