Hemägare Försäkring i New Jersey

Hemägare Försäkring i New Jersey
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du köper ett nytt hem, skulle du förmodligen vilja handla efter färgfärger och inredning än för hemförsäkring. Men en robust husägare försäkring är din sista och bästa försvarskans i händelse av en katastrof.Försäkringsbranschen är full av täta juridiska avtal och jargong, och kan ibland känna sig omöjligt att navigera. Med lite vägledning kan du få en hel del, välja en policy som passar dig, och vila lätt och veta att du är täckt. Här på Freshome inledde vi ett uppdrag att hitta de bästa försäkringsleverantörerna i New Jersey. Vi utvärderade företag mot en strikt uppsättning standarder, inklusive finansiell ställning, öppenhet, prisvärdhet och kundservice.

Jämför husägare försäkringspriser

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

Den bästa husägare försäkring i New Jersey

Freshome's Recommended Homeowners Försäkringsbolag i New Jersey: State Farm,Amica,Liberty ömsesidig,Resenärer försäkring,Allstate,Amerikanska familjen,Chubb,GEICOAtt få flera citat för hemförsäkring är det bästa sättet att se till att du får en bra affär. Du kan ansöka om offert på de flesta försäkringsgivarens webbplatser. Det tar bara ca 10 minuter och påverkar inte din kredit, så varför samla inte ett gäng? Ju fler citat du har desto bättre är dina chanser att hitta den perfekta politiken. Vi frågade bransch veteraner för tips och de råd vi hörde oftast matchade med detta citat nedan.

"Få flera citat. Varje bärare väger risken annorlunda, så det finns ingen allmän väg att bestämma vilken försäkringsbolag som är billigast. Du måste köra hela din situation av några olika operatörer för att se vem som erbjuder den bästa kursen baserat på vad du försöker försäkra. "- Anonym expert på YETInvesting.com

När du har ett antal citat, ta en titt på pris kontra täckning och eliminera leverantörer som är betydligt dyrare än resten. Ta en närmare titt på några nummer som verkar för bra för att vara sanna - de kan ha en lucka i täckning som kan lämna dig sårbar om katastrof skulle slå ditt hem. Ge de företag som gör ett samtal på telefonen för att ställa frågor och förfina din policy. Och kom ihåg kundservice du får. Om du lägger på länge för ett försäljningsanrop kan du föreställa dig hur du ska behandlas om du ringer för att återkalla kostnader.

Vi ansökte om några exempel på citat för att visa dig priserna på marknaden. För dessa exempel sa vi att vi flyttade in i ett litet, ett sovrum, enfamiljshus i Princeton, New Jersey. Hemmet värderades strax under $ 400 000 och byggdes under de senaste 20 åren. Vi valde en självrisk mellan $ 2000 och $ 2500 och sa att vi skulle vidta säkerhetsåtgärder som att installera inbrottslarm och brandlarm.

Våra citat
Liberty Mutual$ 893 per år
State Farm$ 1 087 per år
Amica$ 1,184 per år

Tänk på att citat varierar från person till person, så förvänta dig inte att dina citat matchar exakt. Du kanske tycker att vår dyraste leverantör kan erbjuda dig en hel del - eller omvänt kan vårt mest konkurrenskraftiga citat vara din högsta.

Medan ett företag utan rykte kan erbjuda dig ett bra pris, är det viktigt att veta att din försäkringsleverantör kommer att kunna betala i händelse av skador på ditt hem. Av den anledningen rekommenderar vi att vi endast beaktar försäkringsgivare som uppfyller strikta normer för finansiell säkerhet och skatteutsikter. Kundtillfredsställelse är också avgörande, så vi har gått och listat flera fler leverantörer som uppfyller följande kvalifikationer:

 • J.D. Power ranking av tre stjärnor eller mer
 • A.M Bästa betyg över B +
 • Stabila ekonomiska utsikter från Moodys
 • Stabila finansiella utsikter från Standard & Poor's

Vad du borde veta innan du får ett citat

Hur jämför priserna i New Jersey?

Genomsnittliga priser för hemförsäkring landsomfattande är ungefär $ 1 096 per år. New Jersey satser klocka in på $ 1,058 - bara 38 dollar mindre. Det betyder att priserna i New Jersey ligger i nivå med resten av landet.

Kostnaden för försäkring kan variera något beroende på var du bor i staten, men du kan förvänta dig priser i linje med det nationella genomsnittet.

Vad behöver jag förbereda mig?

Du kommer att bli frågan om alla slags frågor när du ansöker om försäkringsnoteringar. Något du kommer att känna av hjärtat, och andra kommer att vara specifika för det inre hemmet. Håll en kopia av din fastighets noteringsblad i närheten - det kommer att lista mycket information som försäkringsgivare kommer att fråga dig om.

Om detta inte är din första husägare försäkring, behöver du information om dina tidigare, inklusive eventuella uppgifter om fordringar du gjort. Din fordringshistorik kan tyvärr användas för att höja dina priser, men det är viktigt att vara ärlig på ditt frågeformulär, eller riskerar du att få ditt påstående nekat på vägen.

Är en låg självrisk värd för kostnaden?

Ett pålitligt sätt att sänka ditt årliga premie är att höja din självrisk. Du kommer att hamna på grund av mer ur fickan om du behöver göra anspråk, men förhoppningsvis är det sällan nog att dina årliga premiebesparingar betalar för det över tiden.

Inlämning för många anspråk kan höja dina försäkringsräntor betydligt, och vissa företag kommer även att avbryta din täckning.Det verkar inte rätt att du straffas för att använda en tjänst du betalar för, men tyvärr är det precis som det går i försäkringsbranschen. Så det är bäst att hålla dina fordringar nere, varför en hög självrisk kan betala sig.

Om du inte tror att du får pengar för att betala för en högre självrisk i fack i händelse av en katastrof, är det okej att betala lite mer för en plan med låg avdragsgilla. Bara väga din ekonomi med den mängd risk du är bekväm med.

Kommer min kreditpoäng att påverka hur mycket jag betalar?

Chansen är att om du köper ett nytt hem vet du din kreditpoäng och har dedikerad tid att göra det så högt som möjligt. Om du inte har det kan det kosta dig. Hemförsäkringstakten spenderar 35 procent för New Jersey-boende som har "Fair", snarare än "Excellent" kredit. Det kan kosta dig hundratals dollar om året i extra försäkringar. Om din kredit inte är perfekt, se till att ge din försäkringsgivare ett annat samtal för att ompröva dina avgifter när det är säkerhetskopierat.

Vad annat omfattas av min villaägare försäkring?

Hemförsäkring täcker dina tillhörigheter även när de inte är hemma. Om du förlorar din vigselring på semester, till exempel kommer du att bli täckt. Se bara till att du gör en grundlig heminventering och redogör för värdefulla ägodelar på din policy. Kom ihåg att inkludera konst, samlarobjekt, mattor och smycken.

Om ditt hem är skadat i den mån du inte kan leva i det, kommer du inte vara ute på gatan. Du husägare försäkring inkluderar alternativa levnadsutgifter (ALE) så att du kan betala för ett hotell eller hyra hem medan du väntar på att din egendom ska repareras.

Ansvarsförsäkring ingår i din policy, så du kommer att bli täckt upp till en viss mängd om du stäms. Din försäkring kommer också att betala för en del av de medicinska räkningarna om någon är skadad på din egendom - även om det inte är ditt fel.

Jämför husägare försäkringspriser

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

Vanliga frågor

Vilken typ av politik ska jag få?

Vissa försäkringar täcker bara en liten lista med orsaker till skador. HO3-politik täcker emellertid allting bortsett från för en liten lista med undantag. Att få en HO3-policy är din bästa satsning för att säkra täckning som inte kommer med dolda luckor. Eftersom dessa policyer är i förskott med vad de inte täcker kommer du inte att vara orolig för vilket scenario som kan göra dig utsatt för stora kostnader.

De flesta företag kommer att erbjuda HO3 uteslutande, men du bör dubbla kontrollen när du har minskat ner leverantörer. Det kan hända att en betydligt billigare offert inte är en HO3-policy, och erbjuder därför inte tillräckligt med täckning.

Hur mycket försäkringar behöver jag?

Det magiska numret är exakt hur mycket det skulle kosta att bygga upp ditt hem i händelse av katastrofala skador. Även om det är osannolikt att du skulle behöva tjäna pengar på det här hela beloppet, blir underinsured kosta dig stor tid, även om skadan är liten.

Låt oss säga att du försäkrade ditt hem för endast 75 procent av dess värde. Nu har en liten eld i köket orsakat 15 000 dollar av strukturskador. Även om det är mycket mindre än det värde du försäkrade ditt hem för, kommer din leverantör bara att betala 75 procent på fordran, eftersom du är underinsured. Så du kommer ut $ 3 750, plus kostnaden för din självrisk. Det är en risk som inte är värt att ta, så utvärdera ditt hem ersättningsvärde och håll det uppdaterat om du någonsin gör hemförbättringar.

Vad sägs om översvämningsförsäkring?

Skador från översvämning är överraskande inte täckta av en typisk villaägare försäkring. Du måste säkra utomhusdekning, särskilt om du bor i en flodplain, där det är juridiskt nödvändigt. Översvämningsförsäkring är undertecknad av den federala regeringen, och du kan lära dig mer och köpa det här. Om du inte är säker på om du behöver översvämningsskydd, prata med din fastighetsmäklare eller annan branschpersonal.

Vilka andra luckor är vanliga inom hemförsäkring?

De flesta försäkringspolicyerna omfattar inte vatten backup / sump pumpöverflödäckningsstandard. Det här är en vanlig källa till dyr skada, så det kan vara en bra idé att klara det, beroende på hur ditt hem är konstruerat. Prata med försäkringsagent för att ta reda på om kostnaden är värt risken.

Om du äger ditt hem ensam men bor med rumskamrater eller en betydande annan, se till att alla är täckta, oavsett om du är i din policy eller med utomstående försäkringar. En fastighetsinvesterare och advokat som bloggar anonymt för YETInvesting.com gav oss detta tips:

"Om du söker försäkring för ett hem där du bor med din pojkvän eller flickvän, och du inte är gift, var noga med att berätta för försäkringsagenten i början av processen. Mitt husägare försäkringsbolag sade att det inte skulle täcka skada på eller förlust av min pojkväns ägodelar som hölls i mitt hus, så han var tvungen att köpa en separat hyresgästs försäkringspolicy för det ... Vissa företag kommer att göra processen enklare genom att bara kolla rutan säger att du är gift, även om du inte är det. Men det är riskabelt eftersom försäkringsbolaget kan använda felaktigheten som en anledning att förneka täckningen vid förlust. "

Hur kan jag sänka min premie?

Hundratals variabler utvärderas när du ansöker om hemförsäkring, och varje företag tar hänsyn till olika saker.Något som tjänar dig en stor rabatt hos en leverantör får inte göra skillnad på en annan. Generellt sett finns det dock några faktorer som nästan alltid höjer eller sänker dina bostadsägare försäkringspremie.

Saker som ofta ökar ditt hemförsäkringspremie:

 • Simbassäng
 • Husdjur, särskilt vissa hundraser
 • Trampolin
 • Lekplats eller annan bakgård utrustning
 • Rökning eller boende med rökare
 • Tidigare fordringar på din hemförsäkring
 • Låg kreditpoäng

Idéer för att sänka dina betalningar:

 • Installera deadbolt-lås
 • Rökdetektor som rapporterar till brandstation
 • Inbrottslarm som rapporterar till polisstationen
 • Brandsläckare
 • Inomhus sprinklersystem
 • Få LEED-certifierad
 • Bundling hemförsäkring med auto / annan försäkring
 • Betalar årligen istället för varje månad

Vidta åtgärder

Om du har avslutat den här artikeln är du mer informerad än de flesta andra konsumenter som handlar hemförsäkring. Det finns mycket att komma ihåg, så håll vår artikel praktisk och kolla tillbaka när det är dags att förfina din offert och välja en leverantör. Dubbelkoll efter luckor i din täckning, sätt att du kan få rabatt hos din försäkringsgivare och vilka extras din policy täcker.

Det bästa sättet att komma igång är att hoppa direkt och ansöka om flera citat från betrodda försäkringsgivare. Här är vårt fuskblad:

Freshome's Recommended Homeowners Försäkringsbolag i New Jersey: State Farm,Amica,Liberty ömsesidig,Resenärer försäkring,Allstate,Amerikanska familjen,Chubb,GEICO

Jämför husägare försäkringspriser

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer: