Färskt val: Bästa moderna väggklockor

Färskt val: Bästa moderna väggklockor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bild: Skandinaviska Design

Tiden ligger runt oss och är tillgänglig på de mest oväntade platserna. De flesta av oss kolla våra smartphones när vi behöver veta vilken tid det är, och det är bara om våra smarta telefonkalendrar inte påminner oss om var vi måste vara hela dagen. Då finns det all elektronik och apparater i våra hem som visar tiden på ett eller annat sätt.

Ändå är det något speciellt om en bra gammaldags väggklocka - inte bara någon väggklocka, men en som fördubblas som ett funktionellt föremål för att hålla oss på rätt spår medan du tjänar som ett uttalande eller till och med ett konstverk.

Hängande en modern väggklocka ger en känsla av sofistikering till rummet. Om du vill lägga till ett roligt och funktionellt designelement, har vi sammanställt en samling av de bästa alternativen som finns tillgängliga online.

Här är Freshoms picks för de bästa moderna väggklockorna.

Bild: Lumens

Sebastian Herkner för LEFF Amsterdam Felt Väggur

Mått: 13,75 "diameter

Den här holländska klockan ($ 149) är gjord av återvunnen filt. Det slående gråfärgade ansiktet är gjutet och stämplat i form för att skapa denna enkla men djärva design, vars orange händer ger en välkommen färgsticka.

Bild: Fancy

Ivan Kasner för LEFF Amsterdam Hazy 35 Klocka

Mått: 13,75 "diameter

Hazy 35 Clock ($ 199) är en annan modern väggklocka av nederländska designföretaget LEFF Amsterdam som gjorde det på vår lista. Dess okonventionella utseende inspireras av ett suddigt perspektiv som berättar vilken tid det är medan det fortfarande ser ut som ett spöke på väggen.

Bild: Studiove

Studiove Manifold Clock

Mått: 14 "diameter

Händerna på Manifold-klockan ($ 76) är gjorda av plexi-plåt och flyttas i ett 3D-mönster som ändras kontinuerligt. Mesmeriserande i sin effekt och färgvariation är Manifold klockan mer än bara en klocka - det är ett Zen-objekt.

Bild: Umbra

Michelle Ivankovic för Umbra Ribbonwood Väggur

Mått: 20,25 "diameter

Ribbonwood klockan ($ 60) av Michelle Ivankovic är vinnaren av återförsäljarens 2014 Umbra / Humber Student Design Competition, och med goda skäl. Naturliga band av böjt bokträ uppdaterar klockans nod till modern design i mitten av århundradet och lyfter upp det till något som är mycket 21: a århundradet.

Bild: Alla moderna

Mercury Row Metal Väggklocka

Mått: 20 "diameter

Mercury Row tar den trendiga trenden med retrostjärnor och omvandlar den smart till denna Metal Wall Clock ($ 35).

Bild: CB2

CB2 kopparväggur

Mått: 13,5 "diameter

CB2 beskriver perfekt sin kopparväggur ($ 50) som "före sin tid". Rödguldfinishen ligger på toppen av hemdesigntrenderna för 2016, och det här är ett enkelt sätt att blanda det med metallfinisherna redan i din Hem.

Bild: DWR

Rasmus Gottliebsen Se mig Väggklocka

Mått: 11,25 "diameter

När en dos av popkonst är ett måste i ett rum är Watch Me Wall Clock ($ 50) den perfekta kandidaten. Den är tillgänglig i ditt val av fyra färgområden; kanske en Watch Me galleri vägg är i ordning!

Alla dessa moderna väggklockor är lätta, lätta att hänga och batteridriven. Du kan flytta dem från rum till rum som infallet slår till, eller fortsätt att lägga till nya i din samling.