12 idéer att ha den bästa rustika galleriväggen

12 idéer att ha den bästa rustika galleriväggen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Medan alla andra kan hälla upp bildlistorna, återvänder jag alltid tillbaka till en bra gammal gallerivägg. Galleri väggar tillåter många fler kreativa alternativ för väggdekoration eftersom alla bitar hänger platt mot väggen. Särskilt i dekorationsstilar som rustik och shabby chic. Det finns massor av bra alternativ för rustika galleriet väggdelar som uppmuntrar dig att tänka utanför ramen. Så medan du sammanställer dina familjefotografier i grova träramar, överväga dessa 12 idéer som ger dig den bästa rustika gallerianväggen någonsin.

Om det finns en regel för rustika galleri väggar är det här: om du kan hitta grovt trä från en ladugård eller på annat sätt, sätt upp det men du kan. Gör det till en ram. Häng det som bakgrund. Placera ett stycke längst upp på galleriets vägg för att ge ditt utrymme lite definition. Men du kan, inkludera trätonerna. (via Fawn Over Baby)

Country Homes är kända för konst som innehåller långa citat eller texter om hem och kärlek och familj. Så var inte blyg i din! Gör ditt favoritstycke som kontaktpunkt för din gallerivägg och dekorera runt den. (via Liz Marie)

Chalkboards är alltid välkomna i rustikt utformade hem, så att inkludera dem i ditt galleri vägg är inte annorlunda. Det ger ett enkelt sätt att ändra saker och ting med semester och årstider och familje tillfällen. (via Lillian Hope Designs)

Letar du efter knick knacks för att fylla de små mellanslagen mellan dina ramar? Titta inte längre än första bokstaven i ditt efternamn. Samla flera storlekar och färger och stilar av ditt första och inkludera dem bland dina familjers leende ansikten. (via Bless'er House)

Glöm inte ditt släktträd! Kolla med en farförälder för några gamla svartvita foton och placera dem bland dina barn och dina föräldrar. Det är ännu bättre om du känner till deras namn och deras historier också. (via Loombrand)

MoreINSPIRATION
  • Tips för att skapa en sammanhängande gallerivägg
  • Tips och idéer för att skapa ett vackert väggkonstgalleri
  • DIY lagrad ram galleri vägg

Gamla nycklar kan lätt hittas ligga i din lokala butik. Börja samla dem och häng dem bland dina ramar. Faktum är att leta efter intressanta nycklar kan bara bli en hobby. (via The Crafted Sparrow)

Med tanke på sparsamhetsaffärer, bär de också föremål som brukade vara hushållsvaror men är inte längre till nytta. Ge dessa saker ett nytt liv genom att hänga dem bland din gallerivägg. (via @colletteosuna)

När vi ser chippingfärg kan det vara lätt att tro att du behöver repainta det. Låt mig berätta för dig att stanna där! Om du har något med chipping paint, överväga hur du kan inkludera den i din rustika galleri vägg. Det kommer bara att lägga till landets utseende. (via Liz Marie)

Blomplattor är roliga att samla och roligt att titta på. Hitta några i samordnande färger som ger ett visst växtliv till din väggdisplay. Dessutom har du söta tallrikar för extra speciella tillfällen. (via Loombrand)

Har du en låda någonstans med en gammal samling av fjärilar eller stenar eller skal? Lägg dem i en ram och visa dem i din rustika galleri vägg. De kan till och med inspirera dig att börja samla igen. (via One Kings Lane)

Om du trodde att vasslarna var för stuga rustika för ditt hem, tänk igen. Rustikt galleri väggar är den perfekta platsen att visa ett par horn eller till och med en full hjort huvud. (via Start hemma)

Självklart, om du lutar sig mot de enkla sakerna i livet, är det inget fel med att hänga några tomma väderfönster på din vägg. De kan ge en känsla av enkel rustik salighet som ingenting annat kan. (via The Magic Brush)