Färska val: Bästa små moderna avsnitt

Färska val: Bästa små moderna avsnitt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bild: West Elm

Soffan är den viktigaste biten i ett vardagsrum, oavsett hur stor eller liten utrymmet är. Det är platsen där du kopplar av med en kopp kaffe, titta på en bra film, få lite arbete gjort, umgås med gäster eller ta en trevlig helgnöt.

En sektion är ett funktionellt alternativ till en soffa eftersom det erbjuder extra sittplatser och loungerutrymme. Bara för att du har ett litet vardagsrum betyder inte att du inte kan ha en sektion. Faktum är att en perfekt storlek modulär sektion kan vara det bästa alternativet. Vad mer skulle du göra med det hörnet, hur som helst? Kan också göra det extra sittplatser.

När du letar efter de bästa små moderna sektionerna för ditt vardagsrum, välj en som har enkla, lågprofiliga armar. Överfyllda, avrundade armar kan ta upp en extra fot av rymden.

Ett annat tips är att gå med ett grundare djup. Kraftiga soffor och snittdelar har inga extra kuddar och kan vara lika grunda som 32 inches medan de fortfarande känner sig så generösa som en vanlig 40-tums soffa. Att gå till en sektion av 32 till 36 tum djup kan hjälpa dig att öppna upp värdefullare kvadratmottagningar.

Freshome plockar för de bästa små moderna sektionerna

Bild: CB2

CB2 Lotus 3-delars soffa

Klicka här för att köpa hos CB2

Mått: 77 "B x 77" D x 32,5 "H

CB2s slanka och modulära Lotus-sektion ($ 1,997) har kromben som sträcker sig från golvet, vilket ger sektionen ett lätt och luftigt utseende. Den Euro-chic chunky, minimalistiska designen är populär bland moderna designentusiaster. Och Lotus kan växa med dig som du behöver - lägg helt enkelt till en extra hörnstol, armlösa stol eller ottoman.

Bild: LexMod

LexMod Empress Sectional Soffa

Klicka här för att köpa hos LexMod

Mått: 99,5 "B x 60,5" D x 34 "H

Snyggt skräddarsydd med tufted knappar och en nod till modern design i mitten av århundradet, är kejsarsnittet ($ 1,252) känt som en sektion för schäslong. Det beror på att returstycket är en schäslong istället för en soffa - perfekt för att sparka upp dina fötter och slappna av.

Bild: Ikea

Ikea Soderhamn Soffa och Chaise

Klicka här för att köpa på Ikea

Mått: 114,75 "B x 59,5" D x 32,75 "H

Soderhamns kollektion består av modulära bitar som kan förändras efter behov. En armlös soffa, ottoman, valfri arm, schäslong och hörnstycke är dina byggstenar till den perfekta, små moderna sektionen. Om du gillar konceptet en chaise-lounge sektion, kan du välja en chaise kopplad till en soffa (visas ovan, $ 899).

Bild: Rum & styrelse

Room & Board Reese 3-sektionsdel

Klicka här för att köpa på Room & Board

Mått: 98 "B x 98" D x 32 "H

Reese ($ 3,547 - $ 3,797) är en klassisk slitstark design, bara 34 "djup för den ultimata rymdbesparande praktiken. Bänssätet är klassiskt men stilfullt tack vare tuftingdetalj. Room & Board erbjuder ett bra urval av Reese små sektionskonfigurationer, inklusive ett armlöst alternativ, en krökt sektion och en sektion för schäslong.

Bild: West Elm

West Elm Retro Tillary Sectional

Klicka här för att köpa på West Elm

Mått: 115 "B x 76" D x 27,5 "H

Den minimalistiska Retro Tillary sexdelade sektionen ($ 2.096 - $ 3.296) ser bra ut i ett hörn eller flytande mitt i vardagsrummet. Ett långt bänksäte och kvadratisk ottoman kan ställas in i den form du behöver. Lägg till stövlarna för att tjäna som baksidorna till din sektion för att få en öppen, mångsidig och anpassad sektion för de minsta utrymmena.

Bild: Crate and Barrel

Crate and Barrel Margot 2-sektions sektionssoffa

Klicka här för att köpa på Crate and Barrel

Mått: 86 "B x 86" D x 33 "H

Om du letar efter en elegant formad liten modern sektion kan Margot ($ 2,399) vara den perfekta biten; Det är drygt 7 meter långt i varje riktning och 33 inches djupt. Ge den här sektionen ett anpassat utseende genom att lägga till koordinerande kuddar. Om du älskar idén om schäslongdivisionen, har Crate and Barrel Margot-samlingen ett sådant alternativ.

Bild: Kostnad plus världsmarknad

Kostnad Plus World Market Abbott Soffa

Klicka här för att köpa på Cost Plus World Market

Mått: 86,5 "B x 60" D x 35 "H

Den lilla och enkla sektionen ($ 700) av Cost Plus World Market är både prisvärd och ett idealiskt val för mindre utrymmen. Den är stoppad i slitstarka, fläckbeständiga tyger och har armar som är smala nog för att möjliggöra mer sittplats och mindre slösat utrymme.

Bild: Apt 2B

Apt 2B Catalina 2-bitars L-sektionssoffa

Klicka här för att köpa på Apt 2B

Mått: 86 "B x 86" D x 27 "H

Catalina ($ 1.688) är designad för att vara klassisk, väl anpassad och mångsidig för att gå med en mängd olika stilar. Det är överraskande liten (endast 35 inches djup) men ser och känns väldigt. Dess kvadrade armar och nedre ram ankar det i ett rum där tak inte får vara mycket hög eller expansiv.

Bild: AllModern

Wildon Home Jean Liggande

Klicka här för att köpa hos AllModern

Mått: 109 "B x 67" D x 32 "H

Inspirerad av praktiska futon-design tar Jean ($ 1 487) tanken på en futon och skapar en snygg och smart sektion. Flera lutande inställningar innebär att varje bit kan anpassas till din smak, för att sitta upp och läsa eller ligga på helgfilmsdagar.Det kan också dubbla som en säng för gästerna.

Bild: PBteen

PBT-svällningssektion

Klicka här för att köpa hos PBteen

Mått: 71 "B x 71" D x 31,5 "H

Denna plats är inte bara för tonåringar. The Swell Sectional Set ($ 1.597) är modern, minimalistisk i styling och perfekt för ett litet utrymme. Satsen består av en armlös stol, en hörnstol och en ottoman; Lägg till en kombination av modulära enheter för att göra den så stor som du behöver.

Ta en titt på ditt vardagsrum och mäta ditt utrymme för att se hur mycket utrymme du har för en liten modern sektion. Med så många alternativ som finns, är du tvungen att hitta en som fungerar perfekt för ditt hem.