Största soffan i världen!

Största soffan i världen!
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Soffan är skapad och designad av 'de Sade'. Soffan är gjord med samma element om och om igen. Du kan genom att zippa ihop delar och delar du kan sluta med den största soffan i världen. Jag gör inte nu kanske en komplett rundtur i världen. Tillverkaren 'de Sade' är från Schweiz och han har gjort den mest fantastiska soffan för din multifunktionella användning.

Möbelsofan är bäst för ett utrymme där du måste vänta. Till exempel om du väntar i en hotelllobby eller väntar på att dörren öppnas vid en intervju. Den multifunktionella soffan är mycket bra för din inredning. Soffan kommer att ha vilken form du vill från en lindningsform till en halvcirkel, eller varför inte den klassiska raka formen. Soffan finns i två modeller, den vita modellen och den svarta modellen. Modellen är så modern att du kan dekorera ett rum, bara genom att kasta ut allt och fylla i den enorma soffan! Det tar bara det för att ge en modern touch till rumsdesignen.

MoreINSPIRATION
  • 5 av de största världsbyggnaderna
  • Den Färgglada Liljevalch Easy Chair och Soffa
  • Zen soffa från Alf Da Fre

Soffimåttet: total dimension, bredd 4000 mm, djup 2300 mm, höjd 740 mm. Om du har många vänner är soffan det bästa sättet att lösa problem med sittplatsen i ditt hem. Soffan är gjord för din avslappning, den är väldigt mjuk och fluffig. Du kan falla i en djup, avslappnad koma bara genom att röra den.