Svartvita dekorativa idéer för sovrum

Svartvita dekorativa idéer för sovrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Av alla de färger i världen du kan välja mellan, ibland är de bästa också de enklaste som svarta och vita till exempel. De är inte ens faktiska färger och de är fullständiga motsatser, men de gör en underbar kombinationsruta. Och av alla rum du kan använda dem i, ska sovrummet vara ditt förstahandsval.

Måla väggarna svart.

Svart är en skrämmande och dramatisk färg och fungerar sällan när den används på väggar. Dock är sovrummet det perfekta stället för en eller flera svarta väggar. Rummet behöver känna sig privat och mörk. Det kommer inte bli väldigt ljust under dagen oavsett hur stor din fönster är men sovrummet är för att sova ändå och det kan verkligen hjälpa dig att slappna av.

Små svarta accenter på en vit bakgrund.

För att hålla rummet ljust och luftigt kan du måla taket, väggarna och till och med golvet vitt. Men du behöver fortfarande några kontrastelement. Du kan välja en svart golvlampa, svart sängkläder, svartvitt väggkonst etc.

Svarta belysningsarmaturer.

En svart ljuskrona eller lampor med svarta nyanser skulle göra eleganta tillägg till ett sovrum med en sådan minimalistisk färgpalett. Genom att associera denna mörka nyans med element som producerar ljus skapar du en perfekt harmonisk balans.

Häng svart gardiner.

MoreINSPIRATION
  • Dekorera med djärva svarta och vita randar: Idéer och inspiration
  • Hur man dekorerar ett sovrum med svarta väggar
  • Svarta Sovrum Inredningsdesigner - Dramatisk Men Elegant

Du kommer sannolikt att ha sekretess i sovrummet och inte ha solen i ditt ansikte när du försöker sova så svart gardiner skulle vara utmärkta för rummet. De skyddar dig helt från solljus och oönskade tittare.

En blandning av utskrifter och mönster.

För att lägga till intressant i rummet genom att hålla färgerna enkla och grundläggande, kan du inkludera en mängd olika utskrifter och mönster. Du kan ha en matta med en geometrisk design eller något annat intressant mönster samt konstverk, sängkläder och andra tillbehör med samma egenskaper.

Gör enkla ränder fashionabla.

Även om det är mycket enkelt och enkelt kan ränder vara intressanta om du vet hur du använder dem i din inredning. Istället för att måla en hel vägg med ränder, hur är det med bara en del? Och kanske en randig yta skulle också se bra ut. Så skarp och ren.

Uppmärksamma taket.

Eftersom färgschemat är så enkelt, försök ett mer ovanligt sätt att lägga till intressant för rummet. Du kan försöka göra taket till centrum för uppmärksamhet genom att ge det ett anpassat färgjobb och lägga till en dramatisk belysningsarmatur.

Lägg till gråa accenter.

För att kontrasten ska bli mindre slående och dramatisk kan du försöka lägga till några gråa accenter till en svartvit bakgrund. Du kan måla väggarna en ljus nyans av grå eller inkludera gråa detaljer i ryggsäcken, en uppsättning kuddar, en duv, etc.