Svartvitt sovrum med en invecklad vågig vägg

Svartvitt sovrum med en invecklad vågig vägg
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Enkelt är inte nödvändigtvis en antonym för sofistikerad. Faktum är att de två termerna kan samexistera vackert när du pratar om inredning. Speciellt detta sovrum är ett perfekt exempel för det. Sovrummet var svart och vitt, ett projekt av Geometrix Design.

Färgpalettens enkelhet kompletteras med invecklingen av några av de andra funktionerna. Inredningen är mycket rakt framåt men också lite mystisk.

Detta var ett komplext projekt och det mest intressanta och iögonfallande elementet är den vågiga väggen. Det verkar som om det är gjort av paneler men det finns inget utrymme mellan dem. Väggen är ett komplext monolitiskt element med invecklade kurvor. Några av dessa funktioner fungerar också som hyllor medan andra är rent dekorativa. Det är väldigt vackert hur funktionell och estetisk kombineras i detta projekt.

MoreINSPIRATION
  • Svart - En perfekt färg för sovrumsmöblerna oavsett vilken stil du väljer
  • Samtida tre sovrum hus med en spegelvägg
  • Svarta Sovrum Inredningsdesigner - Dramatisk Men Elegant

Väggen ger sovrummet ett mycket modernt utseende. Det finns också andra vackra och intressanta element. Till exempel, den vadderade väggen ger rummet en mysig och välkomnande känsla, även om färgerna inte är väldigt varma. Hörnbelysningsarmaturen är också mycket elegant och väldigt vacker. Även om det är mycket grundläggande, används färgerna vackert. De svarta gardinerna är en mycket sofistikerad detalj och ser bra ut i kombination med de blöta vita fönstret.