Vackra designer inramade av svarta fönster trimmer

Vackra designer inramade av svarta fönster trimmer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att välja mörka färger för fönsterkarmarna eller måla trimsvarten är ett snyggt trick som kan erbjuda många fördelar. Svart är en tidlös neutral. Det har alltid varit elegant och det går med allt. Men svart är också en mycket stark färg och den ska användas i mått. Några accent detaljer är tillräckligt för att göra en inredning ut. Svarta fönsterramar kan vara en sådan funktion.

Eftersom svart är en neutral, kan den användas i kombination med andra neutrala ämnen för att skapa trevliga och inbjudande dekorer. Till exempel valde Anne Decker Architects svart som en färg för fönsterkarmarna för att skapa en mer naturlig och sömlös anslutning med utomhus. Den övergripande inredningen är snyggt balanserad. De svarta ramarna står i kontrast till de vita väggarna men samtidigt blandar de sig bättre med utsikten.

Arkitekt Jason Thomas valde svart för de tunna fönsterramarna men också för trappstången och detta skapar en vacker sammanhållning i rymden. Både fönstren och trappan ger inredningen ett grafiskt utseende. Dessutom kontrasterar de svarta linjerna och de vita väggarna och taken utrymmet och ger det ett friskt och djärvt utseende.

En svart trim runt fönstren eller, när det gäller detta utrymme designat av Bradley Heppner, tunna och svarta ramar, kan hjälpa till att markera en vy eller ett visst utrymme. På samma sätt kan en sådan designdetalj beskriva en kontaktpunkt som finns i inredningen eller utsidan av den.

I vissa fall kan fönsterets design, form och stil koordineras med andra element och resultatet är ett sammanhängande och sammanhängande utrymme. Ett bra exempel är designen av newmann & mansback. Vi älskar den grafiska accent som ges av fönstren i kombination med möbler och färgpalett.

Svarta fönsterramar ser också vackra utifrån. När det gäller byggnaden konstruerad av SDG (Simpson Design Group) skapar de en illusion av mer arkitektur och de skisserar strukturens former och arkitektur i allmänhet. De svarta ramarna har en klassisk allure som är imprinted på hela strukturen.

Ett snyggt trick är att använda en mörk trim runt fönstren och dörrarna för att dölja vissa små brister. Det är praktiskt och mycket effektivt. Dessutom kommer trimmen också att påverka inredningen och inredningen av utrymmet i motsats till väggarna och genom att skapa nya kontaktpunkter. Designerna hos Deepdale House använde denna strategi här.

Fokus kan också vara strikt på windows och dörrar. Svarta ramar kan ge dem ett mer klassiskt utseende men kan också erbjuda dem ett industriellt utseende. Detta kan vara en önskvärd detalj i vissa fall. Crittall kan definitivt hjälpa till med det. Strategin är emellertid inte den mest lämpliga om målet är att skapa en minimalistisk samtida design med fokus på sömlösa övergångar och panoramautsikt.

En av de strategier som en inredningsarkitekt kan använda för att betona höjden på ett utrymme är att markera de stora fönstren. Svarta ramar gör det super enkelt, som avbildas här av Summerour and Associates. Men om du vill tillämpa en liknande strategi, kom ihåg att det fungerar bra med högt tak och är inte ett bra alternativ för små rum med låga takhöjder.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör en stark och fast uttalande med svartramad fönster och dörrar
  • Svarta Sovrum Inredningsdesigner - Dramatisk Men Elegant
  • Utöver det vanliga: Utforska nya fönstertyper och -designer

Det är viktigt att också ta hänsyn till stilen i den övergripande inredningen som även inkluderar fönstren. Deras storlek, form och övergripande specifikationer har stor inverkan på rymdets arkitektur och inredning. Finesse Built gav denna bostad fullhöjd fönster och stora dörrar med eleganta svarta ramar som ett sätt att maximera utsikten och skapa en stark förbindelse med utomhus.

Mindre fönster med svarta ramar kan också se väldigt intressant ut. Kolla in det här köket tillsammans med Crisp Architects. Den har en inredning baserad på svartvitt, en tidlös och klassisk kombination. Vi älskar hur svart användes för att framhäva och ramma vissa designelement såsom belysningsarmaturer, skåphårdvaran och även utsikten.

De levande färgerna och de vackra vyerna som ses här hade inte sett så underbart om de inte var ordentligt inramade av fönstren och dörrarna. Det är därför de mörka accenterna spelar så mycket i ett utrymme dominerat av ljustoner och ljusa decorer. Detta är en bostad designad av Mia Karlsson.

En annan fördel som erbjuds av svarta fönsterramar och trimmer är att de, i kombination med högt i tak, har en dramatisk inverkan på byggnadens övergripande arkitektur och inredning. Detta har framgångsrikt demonstrerats av Ade Architecture vid utformningen av denna coola bostad.

Den riktigt underbara tingen om fönstren i det här huset som designats av Lisa Petrole är att de står i kontrast med bågen och med alla andra kurvor och känsliga silhuetter som definierar inredningen i vardagsrummen.

De inramade fönstren och dörrarna gör ett stort uttalande här och deras inverkan på arkitekturen och konstruktionen av byggnaden är denna starka på grund av kontrast som skapas med de vita fasaderna. Denna kombination ger huset ett mycket rent och symmetriskt utseende, som Marvin betonade på ett riktigt coolt och elegant sätt.

Den övergripande effekten av fönster och dörrar är mindre dramatisk när ramarna är så tunna och så snygga som presenteras här av The Works. Den övergripande bilden är harmonisk tack vare alla andra detaljer som glasdörrskåp eller golvplattor som ger sammanhållning till utrymmet.

När fönsterkarmarna står i kontrast till väggarna definierar de dem mycket bättre. Det är en användbar detalj när tanken är att betona symmetrin för en inredning, som i fråga om bostaden designad av Aspen Architecture. Detta kan ses bäst i sovrummet där fönster och dörrar upptar nästan en hel vägg. De är snygga inramade av väggarna och av taket.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: