Blå och vita vardagsrum

Blå och vita vardagsrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vardagsrummet är en av de viktigaste delarna av ett hus som är känt för att skapa första och sista intrycket på besökande gäster. Om du vill att detta rum är avundsjuk på dina vänner, hur är det med att välja ett blått och vitt färgschema för vardagsrummet? Blå och vit kombination är ett fint färgschema. Genom att välja detta system för att dekorera vardagsrummet kommer det att vara möjligt att introducera avkopplande och lugnande effekter i rummet. Skuggan av vitt och blått har det perfekta balansen och ditt vardagsrum kommer att bli en surrealistisk design.

1) Början av processen att skapa ett lugnande blått och vitt vardagsrum genom att introducera godisblå färgade möbelstycken och accenter. Köp en rikblå färgduk eller läderloveseat och soffset som utgångspunkt. Om du vill lägga till en lugnande och nyckfull touch till rummet, köp sedan setet i robin blå färg. Alternativt kan du också köpa en uppsättning som innehåller båda färgerna.

MoreINSPIRATION
  • Fantastiskt ljusblått och vitt vardagsrum
  • 20 Blå vardagsrum design idéer
  • Cool Blue Living Room Ideas

2) Lägg till en slående kontrast mot de blå möbeltyckena genom att färga bitar av mörkt trämöbler som bokhylla eller soffbord i optisk vit färg. Stänket av vitt kommer med ett modernt och modernt utseende till rymden. Komplettera detta utseende genom att placera vita delikta mattor i vit färg på golven.

3) Förbättra loveseat och soffset genom att kasta in dekorativa filtar och kuddar i orörd vit färg. Du kan också välja filt och kuddeuppsättning i vita och blå geometriska mönster för att ge ett klassiskt utseende. Vita och blåa blommönster kan väljas för att lägga till en konstnärlig touch till rummet.

4) För fönsterfönster, använd gardiner gjorda av blått chiffongmaterial för att lätta utseendet. Å andra sidan, om väggarna är målade i blått, välj sedan tryckta gardiner efter det vita och blå färgschemat. Kontrollera att basfärgen är vit och utskriften är blå.

5) Slutligen utsmycka rummet med varierade föremål som kompletterar färgschemat. Häng en stor spegel. Placera en vit blomma vas fylld med blå orkidéer på soffbordet. Ett annat viktigt tillägg för att läggas till rummet är en otrolig vit ljuskrona hängde från taket för att övervaka och slutföra den lugn miljö som skapas av färgtemat.