Blå kök inspiration idéer

Blå kök inspiration idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Färgen blå är en luftig, cool och ljus färg. Förutom att skapa en lugn och avkopplande atmosfär är det också känt att införa optimism, hopp och glädje. När man försöker introducera färgen i hemmet, vad sägs om att utforma hjärtat av huset med detta färgtema? Ja, vi pratar om blå kök. Eftersom människor knappt överväger att designa blåttkök, väljer man att designa ditt kök med blå färg så att du kan skapa något unikt.

Att designa ett blått kök är en mycket lätt uppgift idag, eftersom olika delar av köket, som bänkskivor, apparater och plattor, alla kan hittas i den blå färgen.

Bänkskiva - en blå färg bänkskiva kan användas för att ställa in tonen i rummet tydligt. Du kommer att vara glad att veta konstruerad sten, granit och laminat är alla tillgängliga i blå färg. Du kan välja vilken som helst av dessa beroende på din budget och ditt preferens.

Backsplash - Du kan måla eller kakel bakplattan i blå färg. Om du väljer att gå med målning, se till att du väljer glansfärg så att området lätt kan rengöras. Plattor kommer också att ge en mängd olika mönster för att införa blå färg på ett imponerande sätt.

MoreINSPIRATION
  • Purple Kitchen Inspiration Ideas
  • Orange Kök Inspiration Idéer
  • Gröna Kök Inspiration Idéer

Neopolitan design.

väggar - Kökets väggar kan också målas i blå färg. Se dock till att du väljer ljusa färger, eller det kommer att göra att rummet verkar litet. Du kan också välja att måla två eller tre väggar i en neutral färg som vit eller kräm och blanda den med blåfärgade accentväggar.

Accent bitar - Olika saker som handdukar, köksartiklar, burkar, flaskor, bestickhållare, receptbok, etc. kan väljas för att understryka det blå färgtemaet ytterligare.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: