Enkla sätt att dekorera med blåtonade masonburkar

Enkla sätt att dekorera med blåtonade masonburkar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Nu är du förmodligen medveten om hur mångsidiga och användbara Mason-burkar är och om de många sätten på vilka de kan återställas. Men inte alla Mason burkar är desamma. Förutom skillnader i storlek och form, finns det också skillnader i färg. Vissa har en härlig blå nyans och idag visar vi hur du får det utseendet och hur du använder dessa burkar i inredningen.

Måla dem.

Låt oss först se hur du kan ge dina klara Masonburkar en blå nyans. Du behöver burkarna, turkosglasfärgen (även om någon annan färg skulle fungera), glasfärg tunnare och en pensel eller en trasa. Blanda färgen och tunnaren i ett förhållande 1 till 3 (tre delar tunnare och en delfärg). Du kan justera förhållandet efter eget tycke om det behövs.

Doppa trasa i den utspädda färgblandningen och gör sedan långa slag längs burkens sidor. Täck hela kroppen av r och torka sedan runt t läpp och bas också.

Sätt på burkarna på uppsidan av ett kakan arkat med vaxpapper och låt dem torka i 24 timmar. Lägg sedan dem i förvärmd ugn vid 325 grader i 40 minuter. Låt dem svalna helt innan du använder dem. {Found on lovepomegranatehouse}.

En annan möjlighet är att använda följande material: Rensa Masonburkar, Martha Stewarts Vätskefyllning (Bright Sky eller någon annan nyans som du gillar), Alkohol och en plastbehållare. Stryk burken med alkohol och lägg sedan den i en behållare så att du inte gör en röra.

Låt färgen droppa över ytan av burken tills den är täckt jämnt. Låt det torka i en timme och applicera en andra coat.Then lägg det i 30 minuter vid 350 grader. {Found on ohsoverypretty}.

Visa!

Låt oss nu se hur du kan använda de härliga blåtonade burkarna som du just skapat. Idéerna och möjligheterna är många. Till exempel kan du göra en hängande väggdel med hjälp av dessa burkar som du kommer att lägga om som vaser och några träsladdar eller en pall.

MoreINSPIRATION
  • 6 sätt att dekorera med masonburkar
  • Mason Jar Vases redo att bli unika centerpieces
  • Multipurpose Mason Jars, tips och idéer för hur man använder dem

Eller du kan hänga dem framför fönstret, liksom som hängande planteringsare. Fyll dem med säsongsbetonade blommor och de får en fin blåaktig glöd som ljuset filtrerar igenom under dagen. En riktigt trevlig idé för köket. {Found oneclecticallyvintage}.

En samling blåtonade Masonburkar kan användas för att göra en unik ljuskrona. Du kan antingen göra något så här själv eller du kan köpa en online. Varje bit är unik och annorlunda, handgjord med återvunnet trä. {Found on etsy}.

På badrummet kan du använda dessa tonade burkar som mer än dekorationer. Till exempel kan du fortsätta på diskbänken och använda den för att lagra tandborstarna. I en annan kan du lagra dina sminkprodukter och så vidare. {Found on calviswyant}.

Ett annat alternativ är att använda dessa vackra burkar som vaser för en vintage eller ett rustikt bröllop. Fyll dem med blommor bundna i buketter och använd dem som mittenverk för borden. {Found on rusticweddingchic}.

En större burk kan användas för bruden och brudgummens bord. Den kan placeras i mitten av bordet, på en bit trä, dekorerad med färgglada och romantiska blommor. Det skulle matcha fint med en burlap bordslöpare.

Du kan också sätta ljus inuti blåtonade Masonburkar. De kommer att se riktigt underbara och romantiska. Koppla ihop dem med färska blommor som du kan använda som dekorationer för hela mittstycket.

Vid ett bröllop finns det ett annat intressant sätt där Masonburkar kan användas. Du kan lägga bilder i varje burk. De kan representera rida och brudgummen när de var yngre eller de kan vara bilder av gästerna om du vill anpassa dem ännu mer. {Found on etsy}.