Ett bröllopsregister som gör att du kan designa ditt hem genom rum

Ett bröllopsregister som gör att du kan designa ditt hem genom rum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hur vi förmedlar våra hem säger mycket om våra livsstilar och våra personligheter, och att skapa en miljö som speglar dessa idealer är ingen enkel uppgift. För många levereras huvuddelen av inredning av ett hem med äktenskap och därefter det allvarliga bröllopsregistret.

Att skapa ett bröllopsregister är ett spännande tillfälle att utrusta ett hem, men det kan också vara ett frustrerande och tråkigt projekt. Vi hittade ett företag vars mål är att ändra det.

Tack vare sin rena, enkla design och imponerande egenskaper, Blueprint Register Förenklar den traditionella bröllopsregisterupplevelsen samtidigt som man utökar alternativen som är tillgängliga för nygifta.

Den fria tjänsten tillåter par att skapa en personlig profil och välja hemvaror från ett stort utbud av återförsäljare. Valet inkluderar registerhäftklammer som Crate and Barrel, Anthropologie och Amazon, samt boutique- och specialproduktlinjer. Bokmärkeknappen "Lägg till i blåkopi" låter dig lägga till registerobjekt med ett klick medan du surfar på webben.

Vår favorit del av upplevelsen är att det tillåter par att bryta ner processen och söka efter rum på rum. Du kan samla både de viktigaste och inredningen föremål ett utrymme åt gången, vilket gör det lättare att sätta ihop accenter till ditt dröm vardagsrum, och svårare att glömma redskap för ditt kök.

För högre priser kan flera gäster bidra till en "gruppgåva" - så att du kan få den moderna sektions- eller Vitamix-bländaren du har tittat på.

I en tid då många nygifta redan har större delen av sitt hushållsintresse före äktenskapet, gör det möjligt för Blueprint att gå utöver hemvaror med ett Experience Room, där gästerna kan bidra till utvalda kontantgåvor. Det är ett enkelt (och lågavgift) sätt att finansiera en smekmånad, inteckning eller annan monetär investering.

För det moderna paret som inretar ett modernt hem, är det bara meningsfullt att skapa ett modernt tillvägagångssätt. Designen, funktionen och kapaciteten i Blueprint Registry gör det till ett utmärkt ställe att registrera för bröllopsgåvor från en mängd olika återförsäljare för ditt nykomna hushåll.

Video med tillstånd av Blueprint Registry