Bodiam Castle i England

Bodiam Castle i England
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag erkänner att jag alltid har fascinerats av slott och alla medeltida saker på grund av alla böcker jag läste som barn. Men det finns något väldigt intressant om dessa byggnader: de har motstått tidens gång, även 500 eller 600 år och de flesta husen står inte ens mot en starkare vind och blåses bort. Hm, det gör dig att undra om de var de dumma eller ... vi är.

MoreINSPIRATION
  • Barons Walter Von Richthofen medeltida slott i Denver
  • Castello di Scerpena-ett lyxigt medeltida slott i Toscana
  • Live Bran Castle Pictures

På något sätt har jag hittat bilden av mitt drömslott av misstag, medan jag letar efter något på Internet. Det är Bodiam slott och det uppmärksammades tack vare den fantastiska arkitekturen.

Även om nuvarande bara slottets yttre väggar överlevde och inredningen huvudsakligen är i ruiner, är detta slott en bra representant för arkitekturen från 1800-talet. Det innebar naturligtvis stabila och fasta byggnader som byggdes för att skydda de gamla citadellerna mot sina fiender. Det ligger nära Robertsbridge i Sussex, England och byggdes 1385. Det byggdes där med avsikt att stoppa de franska inkräktarna och det förklarar vallgraven som omger slottet. Det enda sättet är en ritbro, fortfarande funktionell nuförtiden. Naturligtvis är slottet nu bara en historisk plats där eleverna går tillsammans med sina lärare för att prata lite om Englands medeltida historia, men den fantastiska arkitekturen fascinerar fortfarande människor som jag och dig.