Bohemian lägenhet i New York

Bohemian lägenhet i New York
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är inte vårt fel att alla lägenheter i byggnaden hittills ser lika ut och har samma boxiga utseende med små rum och smala hallar och badrum. Det är den kompromiss vi måste göra om vi vill passa alla i samma urbana Centrum. Det sägs att det är vår plikt att göra varje lägenhet unik med innehållet om det inte kan vara möjligt på annat sätt. För att ge dig en liten smak av vad jag pratar om och vad som gör det ditt betyder nuförtiden att ta en plundring på bilderna nedan.

Detta projekt heter "Bohemian Apartment" och ligger i en av de trånga städerna i världen: New York och designades av Incorporated Architecture & Design. De nya idéerna införlivas i det existerande rummet baserat på ett mycket ovanligt koncept för inredning: bild på bild. Som du kan se istället för att använda lägenhetens struktur som "ram" för allt som går in, används lägenheten som ett skal och inuti finns det nya strukturer som har den trevliga bilden i bildeffekten.

MoreINSPIRATION
  • Lugnande lägenhet i Italien med en ovanlig men praktisk layout
  • Liten lägenhet i New York med utsatta tegelväggar
  • Loftlägenhet med generösa takfönster och snygg utsikt

Denna layout ger intrycket av mer utrymme trots att strukturerna själva upptar några viktiga kvadratfot. Allt är nu starkt färgat och det finns flera dekorativa teman som inte bara dominerar hela huset. Jag vet inte vad jag ska säga om dessa nya inredningsideer eftersom det fortfarande är tidigt att se om de kommer att hålla fast eller inte. Det enda jag kan säga är att människor ständigt letar efter något nytt och nytt.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: