Bohemian säng av Cinova Busnelli

Bohemian säng av Cinova Busnelli
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag förenar ordet Bohemian med drottningens "Bohemian Rhapsody" och även med den böhmiska kristallen. När jag först såg denna böhmiska sängen som presenterades av Cinova Busnelli på hans företags hemsida tänkte jag på renhet och kristallklar renhet. Jag föreställde mig ett obefläckat rum som var förberedt för en prinsessa eller för en ängel. Denna säng ser inget ut som de moderna sängarna som finns på marknaden idag och det ser ut från en annan värld.

Och det är verkligen från en annan värld, som designen inspirerades från den gamla artonhundrati och nittonde århundradet, men justerade lite för att matcha den moderna eran. Det är designern Cinova Busnelli tog det gamla konceptet och lagt till moderna detaljer, vilket gör det passande för ett modernt sovrum och också bekvämt och snyggt.

MoreINSPIRATION
  • Skapa ett bohemiskt sovrum: Idéer och inspiration
  • Bohemian lägenhet i New York
  • Hur man ger ett utrymme ett bohemiskt utseende

Som du kan se finns det fler olika versioner av den här sängen, två av dem presenteras här, i dessa två bilder. Den övergripande utformningen av sängen ändras inte, men bara madrassens färg ändras.

Det är en king size-säng, med en fin tuftad huvudtavla som är helt handgjord och har ett veckat lock runt sängen. Du kan bara matcha madrassens färg med gardinens och mattan, och du har fått dig ett snyggt sovrum utan stor ansträngning.