Bokhyllor inspirerade från naturen

Bokhyllor inspirerade från naturen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Verkligen innovativa mönster som finns i bokhyllor finns gott om utrymme för ytterligare konstruktioner än att komma. AL 28.98 har tagit fram en helt nyskapande bokhyllor som verkligen ger upphov till att denna bokhylla ger ditt hem en riktigt sofistikerad touch. Denna design är starkt inspirerad från naturen själv och den har annan funktion som att använda dem som rumsdelare tillsammans med sin normala funktion som bokhyllor.

Så om du gillar naturen och du ångrar inte att ha möjligheter att inkludera den i ditt hem, så kan du åtminstone efterlikna några av formerna med hjälp av andra material. Det här är till exempel ett lagringssystem för böcker och dess form liknar ett träd. Det finns hyllor placerade på ena sidan och å andra sidan för att skapa en illusion av grenar.

MoreINSPIRATION
  • Naturinspirerade möbler
  • Modern Tree K-122 Bokhyllor av X-Abitare
  • 6 Unika och snygga bokhyllor för ditt hem

Det är inte en mycket konstnärlig representation av ett träd, men det är ett funktionellt möbelstycke. Det håller dina böcker säkra och organiserade och det gör ditt hem ser modernt och intressant ut. För ett mer realistiskt och konstnärligt utseende kan du försöka att måla väggen bakom bokhyllorna, om du placerar den nära en vägg. Det här sättet att få ett roligt konstprojekt och bättre integrera denna del. Och om du känner att en av dem inte räcker för alla dina böcker, kan du ha två eller mer och skapa din egen konstgjorda skog. Delarna är tillverkade helt av trä och de har en naturlig färg.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: