Boy's Student Desk med lådor

Boy's Student Desk med lådor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Barnen är så söta och de växer upp så fort. En dag är de barn och den andra som går till skolan. Som förälder är det svårt att inse hur snabbt de växer fram tills de börjar behöva nya saker som ett skrivbord istället för ett lekplats och böcker istället för leksaker. Om du letar efter ett sådant objekt, ta en titt på denna vackra studentbord, gjord speciellt för pojkar.

Skrivbordet har 6 avtagbara och vikbara duklådor i två olika färger. Tre av dem är ljusblå medan de andra tre är mörkblå. Kontrasten är subtil men vacker. Varje lådan är utrustad med ett handtag för enkel åtkomst. De övergripande dimensionerna på skrivbordet är 20 x 48 x 28 tum och det väger 96 pund. Tyvärr kan denna produkt endast sändas inom USA

Skrivbordet är tillverkat av kompositplatta och mycket hållbart PVC-laminat. Den har en vänlig design och mjuka kanter och det är mycket funktionellt. Det ger gott om förvaring för alla dina barns böcker, pennor och andra skolmaterial. Vanligtvis köpas skrivbordet tillsammans med Avalon-stolen som passar perfekt. Men du kan välja vilken stol du vill, så länge dimensionerna passar. Kanske en blå stol kan vara ett bra val, att matcha skrivbordet. Tillgänglig för 156,54 dollar.