Bradford Shellhammers NY bostad

Bradford Shellhammers NY bostad
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bradford Shellhammer är grundare och chefdesigner av Fab.com. Han bor tillsammans med sin partner Georgi Balinov i Sparrowbush, New York. Som du kan tänka dig, när de var tvungna att förse sina hem var det en bit tårta. Eftersom mr. Shellhammer alltid är omgiven av möbler, är allt han behöver göra att plocka några föremål och ta hem hem.

Deras hela hemmet var möblerat med bitar som hittades på Fab. Detta visar att ägaren verkligen litar på sin företags hemsida och inte ens tvekade använda den när det kom till sitt eget hus. Det 3000 kvadratmeter stora huset har fyra sovrum och har blivit inredda med modern stil och en mängd dynamiska och livfulla färger. 1960-talet husar nu med färg och blev ett drömhem för mr. Shellhammer och hans partner.

MoreINSPIRATION
  • Sexiga sovrum Idéer för Alla hjärtans dag
  • City View Residence House ligger i Austin Texas
  • Carla Ridge Residence

Naturligtvis, när de först köpte huset var det uppenbart att det behövde en fullständig renovering. Det var där mr. Shellhammer kunde låta sin talang och fantasi göra allt arbete för honom. Huset fick också en ny tillägg. Ursprungligen med bara två badrum, har huset nu fyra. Också den oavslutade källaren förvandlades till ett spelrum och sovrummen omkonfigurerades. Hela processen avslutades om 10 veckor. Inte allt inuti har ersatts. Till exempel bevarades palissängens köksskåp och de färgade porslinskruvarna i badrummen. {Found on nytimes}.