15 Breakfast Nook Idéer som springer runt Köket

15 Breakfast Nook Idéer som springer runt Köket
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Personligen är jag inte en frukostperson men jag kan definitivt uppskatta hur användbart och praktisk en frukostkrog kan vara. Tänk på det som en funktion som för samman familjemedlemmar på morgonen men också som en multifunktionell funktion som kan vara användbar i många olika sammanhang och på olika sätt. Många gånger ingår frukostkakan i kökets planlösning och medan det är lite knepigt när det gäller kök som fungerar som separata rum, är design och layout möjligheter mycket talrika när det gäller modernaste och moderna kök som har öppna planlösningar.

Många moderna kök har denna typ av frukostbarbord som är en typ av köksöbyggnad som en höjd något lägre än önens och mer som du kan förvänta dig från ett matbord.

Höjden på frukostkakan är inte alltid lägre än den på köksön. I vissa fall menas förlängningen att vara multifunktionell med fokus på dess roll som en bar. Det kan också fungera som en frukost krog bit i kombination med en uppsättning bekväma barstolar.

I vissa sammanhang är köket också frukostbordet. En sådan ö skulle vanligtvis ha en fast topp som sträcker sig lite på en eller möjligen två sidor och bildar en överhängande yta som kan rymma barkrakar eller i vissa fall en frukostbänk kan sitta flera personer.

Det finns olika sätt att kombinera en köksö och en frukostkrog. Du kan tänka på dessa två element som oberoende strukturer som helt enkelt sammanfogas och kopplas till en hybrid, multifunktionell bit. Ibland har de även kontrasterande mönster för att reflektera det.

Några frukostkrokbord kan bli ganska stora. Storleken är i förhållande till hur många som oftast sitter vid bordet på morgonen. I vissa fall kan detta vara ett vanligt matbord som antingen är anslutet till köket eller ej.

Om du inte vill att frukostkroppen ska uppta mycket utrymme i ditt kök ska du utforma bordet som en slags lång och smal bardisk motsatt på köksön och cantilevered över sidan bara tillräckligt för att 2 personer ska passa där .

Om det finns tillräckligt med utrymme för detta kan frukostkakan se ut så här. Det här är en ganska fin design som kombinerar mjuka kurvor och släta kanter med skarpa och rena linjer. Kombinationen av trä och metall är också en mycket vacker och praktisk.

MoreINSPIRATION
  • Frukostbordet - Hjärtat i det sociala köket
  • 20 idéer för din frukost nook bänk
  • 15 skäl till att du behöver en frukostkrok

Du kan ha en frukostkrog utan att behöva ha en heltids frukostkrog. Med det menar vi att det här helt enkelt kan vara den vanliga köksönäknaren och barstolens kombinationsruta som de flesta moderna hem har. Med andra ord kan du välja en köksö med inbyggt sittplatser.

Om du insisterar på att ha ett frukostbord på något sätt skiljer sig från den största köksönäknaren men fortfarande integrerad i denna centrala struktur, kan det här vara en ganska praktisk designlösning.

Naturligtvis, om du nödvändigtvis försöker spara utrymme i ditt kök, kan frukosten vara lika stor som ön, om inte ens större. De två kan ha matchande toppar och kan till och med vara fysiskt anslutna.

Det finns en bra anledning till att många frukostkrokbord verkligen är förlängningar av köksönäknaren eller bilagor till en. Många öar har inbyggda kakor vanligtvis används för att laga mat så serverar frukost det är meningsfullt och sparar tid.

Det finns egentligen inga begränsningar när det gäller formen på ett frukostbord, inte ens i samband med en rektangulär köksö. Bordet kan ha en oval eller en rund topp om så önskas och kan överlappa en av ändarna eller hörnen av ötornen. Det kan vara intressant att kunna pressa bordet över disken för att spara ännu mer golvyta.

En tydlig möjlighet är att skapa en frukostkrog mellan ett skåp och köket, som du ser här. I det här fallet fungerar bordet / baren också och en rymddelare som skiljer rummet utan att minimera funktionaliteten.

När du funderar på det, behöver frukostkakan inte en funktion som är separat från matsalen. Det kan vara ett enda bord som är tillräckligt stort för familjen middagar och tillräckligt liten för att fästas på köket för utrymmeeffektivitet.

Den sista frukostkvällen som vi vill dela med dig idag fokuserar på bordet som en öförlängning och mer än det som ett dekorativt stycke för hela utrymmet. Vi pratar om minimalistiska och skulpturala mönster som den som presenteras här, som kombinerar utseende och funktion på ett sätt som är iögonfallande och vackert.