Ljus ditt kök i sommar med denna neongula stenhink

Ljus ditt kök i sommar med denna neongula stenhink
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje kök behöver lite färg i den. Det sätter dig i gott humör och gör dig mer dynamisk. Det bästa att vara säker på att du är i ett bra udda medan du arbetar i köket är att ha färgglada arbetsytor. Till exempel är sinken från Pyrolave ​​perfekt i den här meningen. Pyrolave ​​kom upp med ett mycket intressant koncept. De utformade en väldigt snygg sänk / diskbänk. Den faktiska diskbänken är av små dimensioner jämfört med vanliga dricks men det är för att detta är inte ett handfat för att tvätta i men bara ett tillägg till arbetsytan eller bänkskivan.

Med denna vackra bit från Pyrolave ​​matlagning kommer det att bli en glädje. Denna bit har en mycket ljus och färgstark utseende. Den kommer i ljusgul och flera andra färger och det är både en mycket funktionell bit och ett accentelement för köket.

MoreINSPIRATION
  • Crystal Modern Kitchen Designs av Scavolini
  • Hur man arbetar med fet neonfärger när du dekorerar ditt hem
  • Färgglada köksdiskar för en glad och dynamisk inredning

Det här är en stenhink / diskbänk så det är starkt och slitstarkt samtidigt som den har en mycket fin konsistens. Det är en högkvalitativ yta som har en väldigt djärv utseende. Designen är väldigt enkel men det finns i över 32 färger och de är alla vackra och iögonfallande. Om du inte hittar din favoritfärg bland dem kan du också ange din egen och se till att den passar perfekt i köket. Det är en mycket praktisk del som inte bara är lämplig för kök, men även för badrum och andra liknande områden.