12 DIY för att få Chevron till ditt hem

12 DIY för att få Chevron till ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Under hela åldrarna och stadierna av heminredning går mönster in och ut ur stil, täcker mattor och möbler och alla slags tillbehör och försvinna sedan i den föråldrade bloggposthistoriken. Men det finns några mönster som alltid är på trend oavsett vad som annars är stort för tillfället. Stripes, till exempel, kommer alltid att vara ett klassiskt alternativ. Och på samma sätt, låt oss prata om chevron. Det är samma grundläggande tvåtonmönster som ränder men med lite roligt blandat vilket gör det perfekt för familjehem och extra kuddar som du har stumpat. Ta en titt på dessa 12 DIY som hjälper dig att ta med chevron i ditt hem.

Om du bara doppar tårna i DIY-spelet, hittar du inte ett projekt enklare än det här. Med dörrmatta, lite tejp och sprayfärg kan du skapa din egen Chevron-dörrmatta så att du ler varje dag du kommer hem.

Ta nu tejpen och sprayfärgen och applicera den på korkbordet på kontoret. Oavsett om du använder platsen för listor och anteckningar och noteringar eller inspirerande citat och familjefoton, kommer det extra mönstret att välkomma till ditt kontor.

Träarbetare, här är ett sätt att ta dina skrot från tidigare projekt till liv. Med en variation av nyanser och fläckar kan du enkelt sätta ihop det här härliga chevron soffbordet och få fötterna klarade på det i slutet av helgen.

Ta lite pop till den lilla naken där du håller din tvättkorg. Allt du behöver är en del sprayfärg och en stencil och du kommer gärna att visa din Chevron-tvättkorg i mitten av ditt matbord om du frågades.

Att göra din egen krans är ett mycket enkelt och mångsidigt projekt. När det är inslaget i ett chevronband i ditt hem färgschema, kan du uppdatera och dekorera det för att passa varje säsong och semester. Du kanske vill ha en för fram- och bakdörrarna.

MoreINSPIRATION
  • 14 DIYs för att få indigo till ditt hem
  • Hur man förbinder sig med Chevron-mönstret
  • 10 sätt att visa Chevron Wallpaper i ditt hem

Letar du efter den extra lite komforten som vädret blir kallare och vi tittar på vintern snabbt närmar sig? Använd dina nyligen förvärvade kvällstimmar när det är för mörkt för att utföra gårdsarbete för att sätta ihop en chevronpuff för ditt vardagsrum.

Varje gång behöver du verkligen en ny uppsättning sängkläder för att få lite liv i dina inställningar för middagstid. Använd några vanliga kläddukar i din favoritfärg och lite textilfärg för att skapa en vacker uppsättning chevronservetter. Medan du är på det, gör några till julklappar också!

Chevron behöver inte vara tvåton om du har samma grundläggande form. Dra nytta av den vägghängande trenden för att göra en fin bit av Chevron-väggkonst. Med neutralt garn och mässingsrör matchar det vilket rum som helst i ditt hem.

För lantgårdens dekorälskare, överväg att använda lite trä för att göra ett chevronmönster för din vägg. Det är perfekt rustikt, oavsett om du målar det eller lämnar det i allt är det träkorns ära.

Det är alltid kul att hitta nya sätt att visa ditt husnummer. Men istället för att köpa en ny planter eller plack för att fästa dem, lägg dem på ett chevronmonogram istället. Det kommer säkert att bli iögonfallande för alla som kommer till ditt hem för första gången.

Chevron behöver inte komma i små utrymmen. Om du är med i det här mönstret, överväga att bygga en chevron-skärm för din bakre veranda eller uteplats. Medan det skapar mjuk integritet, kommer det att lägga till lite hård stil.

Om ditt hem har den udda yttre krog som behöver lite extra, kommer du att vara glada att upptäcka en enkel lösning med en hemgjord chevron trellis. Då är det oavsett vad du planterar, det kommer alltid att vara en full och vacker krog.